Programează-te pentru un control gratuit al aluniţelor!

Programează-te pentru un control gratuit al aluniţelor!

Laboratoarele La Roche-Posay organizează în 32 de oraşe din ţară, între care şi Aradul, în perioada mai-iunie Zilele Protecţiei Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al aluniţelor suspecte (care şi-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) şi educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

Pentru programare la cel mai apropiat medic dermatolog, consultaţi site-ul www.protectiasolara.ro.

„Anul trecut, într-o campanie de numai trei săptămâni, am schimbat radical soarta a 16 oameni. Numărul cazurilor de melanom a fost alarmant, de aceea suntem convinşi că proiectul nostru trebuie să devină anual”, afirmă Miruna Biziniche, brand manager la Roche-Posay România.

Zilele Protecţiei Solare 2013, în cifre:

120 de doctori
20 de oraşe
4.000 de broşuri despre melanom şi eşantioane de protecţie solară
2.000 de pacienţi controlaţi
36 de melanoame suspectate
16 melanoame îndepărtate chirurgical
11 carcinoame
425 de pacienţi de reexaminat anul următor

Deşi melanomul malign este una din cele mai agresive tumori, 90% dintre cazurile depistate la timp sunt vindecabile. E timpul ca românii să îşi dea seama cât de important este să folosească protecţia solară. Un studiu recent arată că 30% dintre români nu folosesc niciodată protecţie solară; şi asta în condiţiile în care 35% dintre cazurile de melanom incurabil din Europa sunt în Europa Centrală şi de Est. De asemenea, un studiu efectuat pe o durată de 15 ani în Australia arată că persoanele care au aplicat zilnic un produs de protecţie solară au avut un risc mai scăzut de apariţie a melanomului.

De 30 de ani, La Roche-Posay este implicat alături de comunitatea ştiinţifică pentru a promova protecţia solară în lume. De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi la nivel internaţional pentru a crea produse de îngrijire şi machiaj, având la bază apa termală La Roche-Posay. Peste 25.000 de medici din întreaga lume recomandă zilnic La Roche-Posay ca fiind specialistul pielii sensibile.

Programări Arad

Dr. Mohsen Dabagh
INFOMEDICA
Luni, Marţi: 16 – 18, Joi: 10 – 12, 14 – 16, lunile mai – iunie
Str. Aurel Vlaicu, nr 138
Tel.: 0257-229.000

Dr. Iulia Valean
Cabinet dermato-venorologie Dermalook
De luni până vineri, lunile mai – iunie
Str. Ioan Vidu, nr 4
Tel.: 0745-278.643

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.