Programul RETIM pentru data de 15 august

Programul RETIM pentru data de 15 august

Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii din județul Arad cu privire la programul de lucru valabil în data de 15 august.

COLECTAREA DE DEŞEURI

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura la fel ca într-o ZI OBIȘNUITĂ. Astfel, dacă în ziua de luni, 15 august 2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului.  Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

La această regulă se înregistreză o excepție: Colectarea fracției de biodegradabil (pubela maro)  din localitățile Nădlac, Pâncota și Sântana nu se va realiza în data de 15 august 2022, acestea urmând să fie ridicate următoarea zi, în data de 16 august 2022.

Biroul de relaţii clienţi şi casieria din Arad vor fi:

– ÎNCHISE în ziua de 15 august 2022, sărbătoare legală.

– DESCHISE din data de 16 august 2022, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 8 până la ora 16.

Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, e-mail contact@retim.ro si pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 7 – 19.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.