Proiectul YOU: „Cea mai PROFITABILĂ investiție pe care o poți face este INVESTIȚIA în TINE!”

Proiectul YOU: „Cea mai PROFITABILĂ investiție pe care o poți face este INVESTIȚIA în TINE!”

Echipa YOU vine în întâmpinarea arădenilor, contribuind la dezvoltarea personală și profesională a acestora, prin organizarea celei de-a doua ediții a proiectului, în perioada 7 februarie- 13 aprilie 2017.

Nevoia de dezvoltare personală a comunității arădene a fost cea care a determinat  echipa să conceapă și să demareze acest proiect. Scopul inițiatorilor este acela de a oferi un mediu familiar de dezvoltare personală și profesională celor care simt că au ceva de spus și mai mult de făcut în viitor. Nu există reguli, ci doar oportunități.

Participarea la cursurile YOU sunt un prilej de a acumula informațiile concentrat, de a le pune în practică, având la îndemână profesionalismul și experiența vorbitorului de la fiecare modul.

Programul de dezvoltare cuprinde 11 module și toate se desfășoară în intervalul orar 18:30-21:30, mulându-se timpului liber al majorității persoanelor interesate. Mai mult, pentru cei care nu au mai participat la un curs de dezvoltare personală și sunt mai reticenți, există opțiunea de a se înscrie la un singur modul.

Vorbitorii sunt oameni cu experiență și renume în domeniul în care activează: inițiatorul proiectului- Paul Micșa, scriitoarea Corina Ozon, creatoarea de modă Arina Varga, nutriționist Raluca Tat, actrița Roxana Sabău, Make-up artist- self make-up Anca Gabrian, expert în comunicare și relații interpersonale- Rada Ureche, psiholog și psihoterapeut Natalia Alina Topor, fashion blogger Cristina Sabău și promotorul conceptului „Made to Measure” în domeniul vestimentației masculine- Octavian Borod.

Abilitățile dobândite de participanți la finalizarea parcurgerii modulelor YOU sunt unele concrete, dintre care amintim: „asumarea a ceea ce sunt și ceea ce pot fi”, ieșirea din zona de confort și creșterea încrederii în sine.

Totodată, participanții vor beneficia de bonusuri și vor primi premii din partea partenerilor proiectului.

Cei intersați găsesc detalii despre datele și locațiile  de desfășurare a modulelor pe pagina oficială de Facebook a proiectului YOU: https://www.facebook.com/youprojects/

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.