Proiectul privind Staţia de Sortare Arad, respins din nou în ședința CLM. Ce urmează

Proiectul privind Staţia de Sortare Arad, respins din nou în ședința CLM. Ce urmează

Proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru reglementarea activității de sortare a deșeurilor reciclabile în Stația de Sortare Arad, nu a reuşit să întrunească voturile necesare pentru a fi aprobat, nici cu ocazia şedinţei de Consiliu Local Municipal de miercuri, 9 ianuarie 2019.

Consilierii PSD-ALDE s-au abţinut de la vot şi de această dată,  solicitând în schimb organizarea unei dezbateri publice având ca subiect acest proiect de hotărâre.

„Când vrei să rezolvi ceva, găseşti soluţii, când nu, găseşti explicaţii şi motive. Azi am văzut că se doreşte o consultare publică, discuţii, în urma cărora consilierii PSD-ALDE vor lua o decizie în privinţa proiectului. Vreau să reiterez faptul că şedinţele de consiliu sunt publice, deci nu mai este nevoie să facem încă o şedinţă publică. În şedinţa de Consiliu îşi poate spune fiecare părerea, inclusiv conform legii, cetăţenii interesaţi pot să se înscrie la cuvânt. Azi am fost martorii unui nou joc politic. Cu părere de rău constat faptul că unii nu înţeleg că dincolo de politică, mai importanţi sunt cetăţenii şi administraţia oraşului”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Până în 15 ianuarie 2019, Primăria Municipiului Arad va trebui să ia măsurile necesare pentru punerea în funcţiune a Staţiei de Sortare Arad.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.