Protest reluat în centrul oraşului. Arădenii îl sprijină pe Raed Arafat

Protest reluat în centrul oraşului. Arădenii îl sprijină pe Raed Arafat

Nici de această dată intenția unora din „guvernul meu” de a  șterge pe jos cu dr. Raed Arafat nu a trecut fără a fi „evidențiată” prin proteste în fața primăriei din Arad.

De câteva seri pe platoul din fața Primăriei Arad (cel ce are nevoi serioase de reparații, în opinia consilierului local Ionel Ciupe) se adună cetățeni ai orașului pentru a protesta împotriva celor care nici de data asta nu au loc de SMURD-ul creat și dezvoltat de dr. Raed Arafat. Pare că, din spusele fostului prim ministru V. Ponta, la mijloc stau câteva miliarde bune de euroi. E foarte posibil, noi neavând date și probe directe nu facem decât să cităm pe cei ce probabil le au. Până la urmă chiar nu e treaba noastră să descâlcim interesele nemernicilor. Noi doar informăm, lăsând pe cei mai pricepuți să tragă concluzii. Care, în acest caz, nu sunt deloc foarte ascunse. Dacă SMURD funcționează bine și la conducerea lui nu este un om așezat politic, atunci musai să punem un om de-al nostru pentru că, în viitor, se preconizează investiții masive în proiect. Or, aceste investiții dacă nu aduc și bani pentru partid nu sunt rentabile. Cam asta e socoteala având în vedere datele scoase la iveală de presă în câteva cazuri asemănătoare. Bani ce umblau în valize la sedii de partide pentru care, încă, din ceea ce știm, nu s-a ajuns la o soluție definitivă în instanță. În ciuda faptului că omul direct implicat a recunoscut fapte de corupție în folosul partidului democrat și poate chiar liberal. Ne este, deci, în aceste circumstanțe, foarte greu să-i credităm de bune intenții pe cei (din același aluat cu cei din exemplu) care și-au pus ca obiectiv înlăturarea dr. Arafat de la conducerea SMURD.

Din această cauză, cum spuneam, cei din fața Primăriei încearcă, în pofida resurselor reduse, să tragă un semnal de alarmă societății civile în general și un avertisment celor care nu înțeleg să stea în banca lor. E un fel de: Pe aici nu se trece. ACTUALIZAT. Nu știm cât va dura acest protest, dar oamenii spun că vor ieși în fiecare seară până când va apărea o declarație din partea acelora care au pus gând rău SMURD-lui, din care să reiasă că vor lăsa lucrurile conform proiectului și nu vor interveni în structura de conducere. Până atunci, însă, ei vor protesta legal, conform Constituției și legii. Desigur că-i așteaptă lângă ei pe cei care cred că instituția medicală trebuie să-și continue activitatea coform fișelor de post și, mai ales, cu cel ce a început această operă aproape unică în Europa.

  1. Oameni naivi ai PSD au iesit in strada fara sa cunoasca afacerile murdare ale lui Arafat.Acesta a pus stapanire pe bunul statului.Pentru cei ce-l sustineti va dau un exempluk Toate dotarile autospecialelor smurd sant dotate de la Firma lui Arafat.Daca un pasament costa un leu la Farmacie la el face 8 lei.Toate la preturi exagerate.Acesta a cotizat la PSD si sa facut Miliardar.Nu mai fiti naivi si aparati hoti? Afara cu el si la munca. Avem si noi romani destepti.

    Raspunde
  2. N-avem date din care să reiasă ceea ce scrieți. Nu spun că nu este posibil. Până la urmă e un mod de lucru bione învățat. Așa au procedat toți. Fie români, fiea sași, unguri, armeni, etc. Vor fi și români deștepți, dar de 30 ani acest „român” a salvat multe vieți cu cei 8 lei încasați pe tifon. Medicina nu e ieftină.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.