Protest spontan al angajaților din Finanțe, la Arad (FOTO/VIDEO)

Protest spontan al angajaților din Finanțe, la Arad (FOTO/VIDEO)

Angajaţii din cadrul administraţiilor fiscale din Arad au început, vineri dimineața, un protest spontat.

Angajaţii care se aflau vineri dimineața la serviciu și-au întrerupt munca şi au început un protest spontan pe holurile instituţiei şi în curte. Protestul spontan a început la ora 9.

Protestul vine ca urmare a eșecului înregistrat joi seara în urma întâlnirii pentru negocieri între sindicaliști și ministrul finanţelor, Marcel Boloș.

„Întalnirea cu ministrul Finantelor nu a adus nici o noutate și nici nu a prezentat premisele reale ale unei soluționări pentru revendicările noastre. Ministrul Finanțelor a solicitat un nou răgaz, pentru ca prim-ministrul să studieze documentele transmise de MF (ordonanța de egalizare salarii și memorandumul) și ne-a sugerat să solicităm o întâlnire cu premierul, la care să-i expunem problemele și revendicările. Este clar că o eventuală discuție cu premierul, dat fiind și agenda externă (deplasări la Bruxelles) ar însemna un nou termen de răgaz de minimum 15 zile, fără a avea siguranța unei rezolvări. L-am informat pe ministrul Finanțelor că nu putem accepta o nouă amânare iar membrii de sindicat nu pot fi opriți să protesteze.”, precizează sindicaliștii din Finanțe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.