Protestul de duminică noaptea s-a lăsat cu amenzi

Protestul de duminică noaptea s-a lăsat cu amenzi

Amenzi în valoare de peste 7.000 de lei au fost date seara trecută în timpul protestului din Arad.

Sute de oameni au protestat, duminică noaptea, pe străzile din centrul Aradului, faţă de noile restricţii impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Acţiuni asemănătoare au avut loc în mai multe oraşe din ţară.

Inspectoratul de Poliție Judțean Arad informează că polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.240 de lei.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad precizează că Jandarmeria a asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestul ce a avut loc duminică noaptea la Arad. Permanent, pe timpul desfășurării manifestației de protest, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

„În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea persoanelor care au încălcat prevederile legale în vigoare. Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.  Jandarmeria Arad va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale”, precizează conducerea Jandarmeriei Arad.

  1. Care ordine? In miez de noapte cetatenii Aradului care se odihneau pentru a merge luni la munca, au fost treziti de vacarmul creat de „protestatari”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.