Protestul profesorilor închide circulația în centrul orașului

Protestul profesorilor închide circulația în centrul orașului

Traficul rutier va fi restricționat, joi, în zona centrală a municipiului.

Primăria Arad anunță că joi, între orele 11 și 12, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul Casa de Cultură a Sindicatelor – Prefectura Arad în vederea desfășurării marșului de protest organizat de Sindicatul Democratic Învățământ Arad.

De asemenea, între orele 12 și 13, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea de închidere a circulației rutiere, pe strada A. D. Xenopol, pentru desfășurarea în bune condiții a pichetării Prefecturii, pichetare la care sunt așteptați aproximativ 2.000 de participanți.

Mai multe echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală Arad și ale Poliției Rutiere Arad vor fi mobilizate pe durata mitingului astfel încât să se prevină apariția unor ambuteiaje.

  1. De ce sa nu circule tramvaiele pe centru din cauza voastra azi?O sa aveti 6800 si nu va convine?stiati ca soferii si vatmanii din Arad au 3100-3200 doar??????deci nici jumatate cat voi.Nu va convine haideti la noi-e nevoie la toate sectoarele.La matura chiar si spalat autobuze si tramvaie cu voi.nu va e rusine?pai nepoata-mea daca nu da bacul din cauza grevei luni va blestem,asa sa va dea dzeu cum aveti salar dublu ca noi!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.