PSD Arad cere sancţionarea primarului din … Iaşi!

PSD Arad cere sancţionarea primarului din … Iaşi!

Conducerea Organizaţiei judeţene PSD Arad îşi exprimă, într-un comunicat de presă, întreaga susţinere faţă de Guvernul Grindeanu şi faţă de preşedintele Liviu Dragnea şi propune sancţionarea disciplinară a primarului de Iaşi, Mihai Chirica.

În urma consultării membrilor Comitetului Executiv Judeţean al PSD Arad, au fost adoptate trei rezoluţii ce se referă la susţinerea Guvernului Grindeanu, a preşedintelui partidului Liviu Dragnea, precum şi propunerea sancţionării disciplinare a primarului de Iaşi, Mihai Chirica, pentru modul nestatutar în care a făcut o serie de declaraţii publice ce exprimă puncte de vedere personale.

„Conducerea Organizaţiei judeţene PSD Arad îşi exprimă întreaga susţinere faţă de Guvernul Grindeanu, de Programul de Guvernare social-democrat orientat spre interesele naţiunii şi nevoile cetăţenilor. Este absolut necesar ca Executivul să îşi continue seria reformelor în domenii cheie, precum educație, sănătate, legislație penală și salarizare. Actuala formulă guvernamentală a demonstrat încă din momentul învestiturii că este capabilă să realizeze performanţe, mai ales că, în acest moment Executivul mai are 12 măsuri pe care trebuie să le adopte, astfel încât acest Program de Guvernare și etapa primului trimestru să fie îndeplinită, adică tot ceea ce am promis oamenilor. În aceeaşi măsură, ne afirmăm întregul sprijin faţă de liderul partidului, preşedintele Liviu Dragnea, care a avut un rol capital atât în elaborarea Programului de Guvernare al PSD cât şi în câştigarea alegerilor generale din decembrie 2016. Preşedintele Dragnea a depus constant eforturi şi a reuşit să menţină unitatea partidului în momente cheie iar păstrarea coeziunii interne şi victoria în alegeri i se datorează într-o mare măsură. Partidul social democrat, cel mai mare partid politic din România, a fost întotdeauna deschis spre dialog intern şi orice voce justificată, orice părere argumentată şi fundamentă a fost ascultată în forurile interne de conducere şi reprezentare ale partidului. Pe de altă parte, considerăm că luările de poziţie în media ale primarului de la Iaşi, Mihai Chirica, sunt total neavenite, mai ales că, în calitate de vicepreşedinte PSD ar fi putut să îşi exprime anumite nemulţumiri personale în Biroul Permanent Naţional. De aceea, noi considerăm că modul în care a făcut-o este unul total nepotrivit şi constituie o abatere disciplinară gravă a unui cadru de conducere al PSD de la conduita procedurală şi intră în contradicţie cu prevederile statutare ale partidului. Prin urmare, recomandăm sancţionarea sa disciplinară de către forurile naţionale de conducere ale PSD”, afirmă deputatul Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad.

 

 

  1. Bravos caprare, sustii corupti ca dracnea! Fain ai ajuns!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.