PSD Arad condamnă violențele din Piața Victoriei

PSD Arad condamnă violențele din Piața Victoriei

PSD Arad condamnă orice formă de violență, proliferată în cursul adunării publice din Piața Victoriei, care din păcate a degenerat într-un val de brutalitate, total nespecific poporului român, se arată într-un comunicat de presă al social-democraţilor.

„Deplângem faptul că o serie de jandarmi aflați în exercițiul funcțiunii au fost agresați, unii dintre ei fiind răniți în mod serios. Acești profesioniști și colegii lor și-au făcut doar datoria, încercănd să mențină cu verticalitate ordinea publică și să împiedice haosul generat de elementele turbulente prezente în piață”, se menţionează în comunicat.

Social-democraţii consideră că este normal ca în societatea românească să existe păreri diferite cu privire la subiecte de larg interes național. „Nu pretindem că deținem adevărul absolut, însă nuanțele legislative și chiar abordarea unor aspecte de ordin constituțional trebuie să se facă prin dezbateri publice, dublate de dialog parlamentar. Violența nu este o armă politică iar escaladarea ei în planul nesupunerii civice cu nuanțe brutale, duce la decredibilizarea totală a celor care aleg să protesteze pe această cale”, se mai afirmă în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.