PSD Arad, prima reacţie de după alegerile europarlamentare: Cui îi este frică de Mihai Fifor?

PSD Arad, prima reacţie de după alegerile europarlamentare: Cui îi este frică de Mihai Fifor?

PSD Arad a reacţionat, într-un comunicat de presă, după ce ziarele de casă ale PNL Arad l-au defăimat pe senatorul social-democrat Mihai Fifor.

„Ca un semn de normalitate în societate şi cu precădere în comunitatea arădeană, ar fi totuşi cazul să se stingă calomniile de presă şi sigur că nu putem rămâne indiferenţi la articolele defăimătoare, publicate la adresa colegului nostru, senatorul de Arad, Mihai Fifor. Materialele sunt cu atât mai neverosimile, cu cât încearcă să impună un portret distorsionat al unui politician ce şi-a câstigat prin muncă, implicare şi seriozitate un statut de respect în societatea românească şi în Arad. Intelectual, ministru eficient şi mai ales om de echipă, Mihai Fifor este exact contrariul notelor înghesuite cu ură, sarcasm şi fără simţ al realităţii în acele articole”, se arată în comunicatul PSD Arad.

„E păcat ca oamenii care poate nu îi cunosc prestaţia ca ministru, proiectele pentru Arad şi gradul de implicare în problematica urbei să îşi construiască o imagine denaturată. Suntem o echipă unită iar pentru noi pe primul plan trec aspirațiile și problemele arădenilor, cei pe care ne străduim zi de zi să îi reprezentăm cu cinste. Colegul nostru Mihai Fifor este o voce, una articulată şi nu ezită să se exprime ca politician, coleg sau simplu cetăţean, cu privire la orice aspect care ar putea fi îndreptat sau ar aduce plus valoare comunităţii. Şi atunci? Cui îi este frică de Mihai Fifor?”, se mai precizează în comunicat.

De remarcat, că aceasta este primul comunicat de presă al PSD Arad de după alegerile europarlamentare.

Loading...
  1. Dar de faptul ca s-au facut de ras la Arad, ca pana si USR-ul a luat mai mult decat ei, nu au spus nimic?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.