PSD Arad: „Românii nu au uitat răul făcut de PDL”

PSD Arad: „Românii nu au uitat răul făcut de PDL”

PSD Arad denunţă, într-un comunicat de presă, atacurile PDL la adresa Guvernului Ponta.
„În ultimele zile, cei de la PDL au umplut poştele arădenilor cu mesaje mincinoase despre guvernarea PSD. Aceiaşi oameni care au tăiat pensiile, salariile şi indemnizaţiile mamelor au acum tupeul să facă pe populiştii. Aceiaşi oameni care au majorat TVA de la 19% la 24% şi au generat o scumpire fără precedent a tuturor bunurilor şi serviciilor – de la curent, căldură şi apă caldă la benzină, mâncare şi haine – spun acum minciuni despre guvernarea PSD. Aceiaşi oameni care au ignorat votul a 7,4 milioane de români şi au spus că acţiunea legitimă de demitere a unui preşedinte care a pierdut sprijinul popular este o lovitură de stat, vin acum să apeleze la sprijinul arădenilor! Consider că este o acţiune care demonstrează tupeul acestor oameni. În ceea ce priveşte acciza aplicată combustibililor, trebuie făcute câteva precizări. În primul rând, acciza nu se va regăsi în totalitate în preţul combustibilului. Guvernul va da înapoi transportatorilor 4 eurocenţi din 7, astfel lanţul scumpirilor va fi stopat. Potrivit calculelor efectuate de experţi, impactul accizei ar fi astfel de doar 0,2 puncte procentuale. De asemenea, Ministerul Agriculturii va acorda subvenţii pentru motorină, pentru a compensa introducerea accizei de 7 eurocenţi. De la 1 aprilie, s-a ieftinit energia electrică cu 3%, ceea ce înseamnă un impact pe inflaţie de minus 0,15 puncte procentuale. Pentru populaţia cu venituri reduse, impactul este acoperit prin măsurile sociale adoptate: creşterea cu 3.76% a pensiilor (beneficiari 5,2 milioane de români), cu 12,5% a salariului minim (beneficiari 800.000 de români), creşterea cu 4,5% a venitului minim garantat (200.000 de români). De la 1 iulie va creşte salariul minim de la 850 la 900 ron, va intra în vigoare schema de reducere a ratelor la jumătate (beneficiari, 900.000 de români). Toate aceste elemente sunt ignorate de propaganda ieftină a PDL. Mai mult, banii din acciză vor fi folosiţi pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru construcţia de autostrăzi. La reamintim arădenilor că cea mai mare finanţare pentru un proiect de infrastructură în acest an în România este în judeţul Arad, alocare pentru autostrada Nădlac – Arad. De asemenea, Guvernul Ponta a alocat recent 22 de milioane de lei lucrărilor de infrastructură din judeţul Arad. Dacă privim astfel măsura adoptată de Guvernul Ponta, considerăm că ea devine acceptabilă, prin dezvoltarea infrastructurii şi stimularea unor lucrări care vor crea noi locuri de muncă. Constatăm că cei de la PDL au uitat răul pe care l-au făcut românilor, prin decizii care au lovit nivelul de trai al populaţiei dar nu au rezolvat nicio problemă a cetăţenilor. Românii nu au uitat acest rău făcut de PDL. Îi anunţăm că minciuna şi demagogia nu ajută la nimic, ca dovadă să urmărească nivelul scăzut al încrederii populaţiei în PDL, conform tuturor sondajelor de opinie”, a spus Ioan Gligor, consilier judeţean al PSD.

 1. Dar tu crezi ca raul facut de PSD il uita ???…de 2 ani sunteti la guvernare si pasajele sunt tot in paragina…drumu Arad – Seleus e praf…benzina scumpita…taxa pe stalp…impozite marite…etc…TVA tot 24%…un rau odata facut nu il mai schimba nimeni..
  Tu vii sa imi spui mie cat de bun si minunat e PSD..toti sunteti la fel PSD=PDL(PMP)=PNL= JEGURI
  Sper ca prezenta la vot la europarlamentarele sulii sa fie pe la 5 %…sa vada si Barosu ce politicienii ulii avem.
  Comunicatul asta poate ar fi credibil doar daca populatia ar fi fost plecata de pe planeta in ultimii 8 ani si ar fi venit ieri….dar cum pulimea a fost pe planeta …din pacat comunicatul e o insulta la inteligenta populatiei !!!!

  Raspunde
  • ADEVARUL DESPRE POLITICIANUL ROMAN 7 aprilie, 2014, 3:26 pm

   Eu sper din suflet ca prezenta la votari sa fie de 2,5% maximum…..romanii sau saturat de voi ca de mere paduretze! Cretini,agramati,hoti,impostori,incapabili,incompetenti,corupti pana in maduva oaselor….asta sunteti! Ati facut praf aceasta frumoasa si bogata tara,care nu mai pridideste sa va sature si sa va umple buzunarele…..huoooo,la oase nemernicilor,nu la vot!

   Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.