PSD cere impozite mai mici la Arad!

PSD cere impozite mai mici la Arad!

Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, consideră că administraţia locală nu trebuie să crească impozitele pentru arădeni.

„Astăzi este o dezbatere publică legată de taxe şi impozite. Din păcate, aceste dezbateri sunt adeseori un dialog al surzilor. Arădenii propun de fiecare dată impozite mai mici, suportabile, iar administraţia Falcă îi ignoră şi majorează impozitele. Colegii mei au demonstrat de două ori deja că administraţia locală nu este obligată să majoreze impozitele, potrivit noului Cod Fiscal. Propunerea noastră concretă este de a reduce cota de impozitare de la 0,12%, aşa cum este prevăzută în proiectul de hotărâre, la 0,08%, posibilitate permisă de Codul Fiscal. Vom susţine această propunere şi la dezbaterea publică şi la dezbaterea din CLM”, a declarat Dorel Căprar.

„Multe oraşe care au demonstrat că ştiu să se gospodărească au stabilit această cotă. Până şi Bucureştiul, unde salariile sunt mai mari are o cotă de impozitare mai mică decât la Arad, de 0,11%. Dacă noi în Parlament am votat un Cod Fiscal care prevede reducerea TVA de la 24% la 20% şi multe alte facilităţi într-un program de relaxare fiscală, nu mi se pare normal să vină administraţia locală şi să ia cetăţenilor banii, invocând tot Codul Fiscal. Când am votat această lege, am fost atenţi în mod expres să nu creştem contribuţiile pe care le au de plătit cetăţenii. Credem că administraţia Falcă poate să obţină bani dacă este mai atentă la preţurile de contractare a lucrărilor publice şi la preţul de achiziţie al unor bunuri”, a mai spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

Loading...
 1. S-a intors lumea cu susul in jos,oamenii de “dreapta”ridica impozitele iar cei de stinga solicita coborirea lor1
  Curios,nu?!

  Raspunde
 2. Cu asa primar din pacate traiul in Arad a ajuns sa fie printre cele mai scumpe din tara, am ajuns sa platim impozit pe cladiri si terenuri, mai mare ca in Timisoara, Bucuresti, Cluj, de neinchipuit. Nu mai vorbim de pretul la gigacalorie, printre cele mai mari din tara. Falca ne duce la sapa de lemn cu viziuniele sale.

  Raspunde
 3. Unde era nesimtitul asta de caprar sa ceara impozite mai mici in Romania cand vota in parlament cu aplomb introducerea a 33 de taxe in plus???

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.