Liberalii susțin că PSD este împotriva sprijinirii cluburilor UTA și ICIM

Liberalii susțin că PSD este împotriva sprijinirii cluburilor UTA și ICIM

Ședința de Consiliu Local Municipal Arad de marți a avut pe ordinea de zi, printre alte proiecte, inclusiv sprijinirea sportului arădean și direcționarea unor sume de aproape 3 milioane de euro către cluburile sportive din Arad. Dintre actualii consilieri municipali, doar grupul PNL-UDMR a votat pentru când a venit vorba despre aceste investiții în sport, grupul PSD-ALDE fiind împotrivă. În acest context, liberalul Adrian Barbeș spune că este inadmisibil să vorbești în campania electorală despre investiții în sport, iar în momentul în care trebuie să votezi pentru investiții în sport să refuzi să faci acest lucru.

„Constatăm că cei din PSD au rămas consecvenți în ceea ce privește refuzul lor de a aproba inestițiile făcute în sportul arădean. În mandatul trecut, consilierii PSD au votat împotriva investițiilor în noul Stadion Francisc von Neumann. Iată că și în acest mandat, PSD votează tot împotriva unor investiții în sport. Vorbim despre investiții de aproape 3 milioane de euro către sportul arădean. Din aceste 3 milioane de euro, aproximativ 1 milion de euro sunt destinate clubului UTA și susținerii funcționării acestuia pentru turul noului sezon competițional. Totodată, o parte din bani erau destinați celuilalt club sportiv fanion al acestui oraș, iar aici vorbim despre clubul de baschet ICIM, care a adus atâtea și atâtea meciuri frumoase și trofee publicului arădean. Aceste două cluburi nu sunt singurele care vor beneficia de acești bani. Orice club sportiv din Arad poate depune proiecte prin care să obțină finanțare din partea municipalității“, a spus Adrian Barbeș, consilier municipal PNL.

„În definitoriu, vorbim despre modul în care acești oameni din PSD Arad înțeleg să sprijine sportul arădean. De fapt, nici nu-i de mirare. Ce poate să înțeleagă șeful lor, doljeanul Mihai Fifor, din dragostea arădenilor pentru UTA, ICIM sau alte cluburi locale? Cu siguranță nimic!”, a precizat Adrian Barbeș, consilier municipal PNL.

Loading...
 1. uta si icim pe veci 27 iulie, 2016, 1:10 am

  AFARA DIN ARAD NESIMPORCILOR,NU VA E RUSINE SA VA BATETI JOC DE UTA SI ICIM?VA RENEG.

  Raspunde
 2. pt noi doar uta conteaza ;m..e la olteni

  Raspunde
 3. Mare mai e gradina ta cu prosti Doamne! Ce stie umflatul asta din poza despre sport? Ce a facut el in afara sa injures PSDistii? Nu ma intelegeti gresit, PSD nu af acut nimic cu Bociort ala care i-a indepartat pe toti sportivii adevrati din Arad. Doamne fereste!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.