PSD negociază o alianţă cu PP-DD. Conducerea filialei arădene a Partidului Poporului NU VREA să bată palma cu social-democraţii!

PSD negociază o alianţă cu PP-DD. Conducerea filialei arădene a Partidului Poporului NU VREA să bată palma cu social-democraţii!

Viaţa politică din România se precipită după ce liderul executiv al PSD, Liviu Dragnea, a început negocierile cu PP-DD în vederea unei colaborări politice. O primă discuţie ar fi avut deja, loc între Liviu Dragnea şi secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu. Neoficial, PSD îşi doreşte cooptarea PP-DD în alianţa PSD-UNPR-PC şi UDMR.

Alianţa nu este văzută cu ochi buni de conducerea PP-DD de la Arad, care pe plan local este în alianţă cu PDL, deţinând – între altele – funcţiile de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean (Remus Guţu) şi de viceprimar al Municipiului Arad (Cătălin Ţiţirigă).

Contactat de newsar.ro, liderul PP-DD Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a retezat din start orice colaborare pe plan local cu PSD: „Nici nu încape discuţie o asemenea alianţă pe plan local. Noi suntem deja într-o alianţă (n.r. – cu PDL şi UDMR) şi ne respectăm cuvântul dat în urmă cu doi ani”.

  1. Oameni de cuvânt ! Va felicit ! E o decizie corecta! Bravoooo!

    Raspunde
  2. Mai exista si oameni cu coloana vertebrală ?? Se vede ca da ! Nu credeam!

    Raspunde
  3. Gutu si Titiriga oare de unde vin ? Nu cumva din PSD ?
    Si atunci cum sa doreasca intoarcerea la socialisti ?

    Raspunde
  4. e clar ca cei 2 nu vor da vrabia din mana pentru cioara de pe gard , dar vor fi fortati sa-si dea arama pe fata , daca pp-dd va bate palma cu PSD , si vor ajunge in curand in partidul tuciuriului ,moment in care vor pierde definitiv increderea fraierilor care i-au votat .

    Raspunde
  5. Ppdd la Arad este tot pdl atata timp cat Gutu chefuieste cu falca impreuna :)))

    Raspunde
  6. alta poza chiar nu aveti, acum sincer, e jenanta poza…

    Raspunde
  7. cine renunta la viceprimar si vicepresedinte de cja? pentru ce? Gutu si Titiriga nu sunt cele mai bune exemple de homo sapiens dar au macar atata minte sa nu plece de la loc cald, e supravietuire, nu trebuie sa fii savant sa faci ce fac ei. Nu o fac din loialitate, daca credeti asta sunteti naivi, nu au alta solutie, e simplu.

    Raspunde
  8. ce mutre de prostalaii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.