Purcaru: „Dacă atât de mult bine a făcut populației guvernarea Boc, cum de boala sărăciei s-a răspândit într-atâta tocmai în acea perioadă?

Purcaru: „Dacă atât de mult bine a făcut populației guvernarea Boc, cum de boala sărăciei s-a răspândit într-atâta tocmai în acea perioadă?

Liderii locali ai PDL au fost, astăzi, aspru criticați de către președintele Partidului Conservator.Motivul nemulțumirii lui Mircea Purcaru este generat, de această dată, de ieșirile în presă ale președintelui și vicepreședintelui Consiliului Județean, care acuză actuala putere pentru sărăcirea populației. „Săptămânal îi vedem pe Adrian Țolea și pe Nicolae Ioțcu ieșind în presă cu bazaconii. Una dintre ele este afirmația lui Nicolae Ioțcu, care acuză actuala putere pentru sărăcirea populației. Îl întreb pe președintele Consiliului Județean , în aceste condiții, de ce Aradul e campion la cancer sau la TBC? În fiecare an, numărul de cazuri de TBC depistate în Arad crește. De pildă, în 2011 erau 326 de cazuri noi, în 2012 încă 358 de cazuri, iar în 2013 se mai înregistrau 320 de cazuri. TBC este boala sărăciei, iar cazurile de noi îmbolnăviri au fost înregistrate sub guvernul Boc. Mă întreb, dacă atât de mult bine a făcut populației guvernarea Boc, cum de boala sărăciei s-a răspândit într-atâta tocmai în acea perioadă?”, este una dintre nedumeririle liderului conservator.Echilibru, în ciuda austerității lăsate de Guvernul BocÎn altă ordine de idei, Mircea Purcaru arată că Guvernul a reușit, în condiții de austeritate, să echilibreze situația financiară a Aradului, în ciuda unor afirmații lansate de Adrian Țolea, vicepreședinte al Consiliului Județean. „Țolea susține că e dezastru în buget, însă nu știe că s-au aprobat alocări bugetare pentru finalizarea, de către CNADNR, a pasajelor de pe centură. PDL nu a reușit să finalizeze acele pasaje în aproape zece ani de guvernare. De asemenea, în această săptămână, APIA a acordat crescătorilor de bovine din Arad subvenții de 18.981.152 de lei. Toate acestea arată că Guvernul, în condițiile de austeritate lăsate de Guvernul Boc, reușește să reechilibreze situația banilor pentru populație”, concluzionează Purcaru..google {left:100%;display:inline-block;position:fixed}

займ на карту без процентов

  1. pesedeul fara pc e ca pamantul eara apa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.