Fifor şi Purcaru, luaţi la rost de vicepreședintele Curții de Arbitraj a PNL

Fifor şi Purcaru, luaţi la rost de vicepreședintele Curții de Arbitraj a PNL

Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, le atrage atenția lui Mircea Purcaru, președinte al ALDE Arad, și Mihai Fifor, senator al PSD, să nu mai vorbească despre „liberalism” pentru că nu au nimic în comun cu acesta.

„Constat cu mâhnire că persoane care nu au nicio legătură cu ceea ce înseamnă Partidul Național Liberal emit judecăți despre valori și își dau cu părerea despre identitatea acestui partid. Îi atrag atenția domnului Mircea Purcaru să nu uite că, atunci când vorbește despre liberalism, o face de la pupitrul lăsat moștenire de Dan Voiculescu, despre care se pot spune multe, dar nu și că ar fi vreun liberal. Nu cred că domnul Purcaru este îndreptățit în vreun fel să poarte de grijă Partidului Național Liberal, deoarece acest partid este unul puternic, care își apără valorile și principiile, dar și un partid din a cărui conducere face parte un simbol al liberalismului românesc, domnul președinte Mircea Ionescu Quintus. În aceeași măsură îl sfătuiesc să nu mai încerce să își însușească principii și valori ce nu îi aparțin pentru a lovi haotic în administrația locală”, a spus Isabela Rabotka, cu trimitere la Mircea Purcaru.

„În ceea ce îl privește pe domnul Mihai Fifor, acesta chiar se plasează în afara oricărui subiect atunci când vine vorba despre liberalism, dar și atunci când vorbește despre Arad. Îi recomand acestuia, dacă tot a aterizat forțat la Arad, să aibă o gândire constructivă, că de politica de tip dâmbovițean s-au cam săturat toți arădenii”, a declarat Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a PNL, cu trimitere la senatorul Mihai Fifor.

  1. Ca să constați ceva ai nevoie de minte, ceea ce fătuca asta nu prea arată că ar avea. Îi va veni probabil în vremea când primarul va micționa pe liberalii de care ea este atât de atașată acum.

    Raspunde
  2. lasa draga ca are Falca liberalismul in sange…..o fi vreun stranepot de-al Bratienilor..sau Blagilor,..sau Bocilor…

    Raspunde
  3. Partidul liberal, cel reinfintat de domnul Quintus, a disparut odata cu fuziunea dintre cele doua partide. Pentru aradeni e mult mai simplu.Inainte era Falca si PDL, acuma este Falca si PNL. Cat liberalism trebuie sa stii ca sa realizezi un lucru asa de greu?

    Raspunde
  4. la Arad PNL a fost preluat de Falca si PDL. adica de oamenii lui Basescu si Blaga.

    Raspunde
  5. Isabela, astia ce commenteaza mai au si dreptate. Acum in PNL nu mai este pe functie Nelutzu, Boca, etc… si toate functiile au fost furate de PDL. Deci si eu cu mahnire mare cred ca la Arad a disparut liberalismul fiind acaparat de partidul ce a furat pe ruptele furand din salarii si pensii. Adio, iubit PNL! Dar precis vom reveni odata, nu cu aia ce au fugit din PNL ci cu oamenii care acum poate se vor regrupa si vor forma un nou PNL, cel a lui I.C.Bratianu

    Raspunde
  6. izabela are dreptate popularii(pnl)nu mai au nimic in comun cu LIBERALISMUL. Corect era sa vorbeasca ca ADEVARATII LIBERALI SUNT IN ALDE

    Raspunde
  7. Isabela! Esti penibila! Ai ajuns doar o slugarnica! Banuiesc ca ti place „postura”!!!

    Raspunde
  8. Crede-ma isabela ca degeaba iesi la inaintare, gogu falca nu-ti va da nimic.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.