Putem scăpa de NEBUNIA de la URGENȚE. CARE este SOLUȚIA propusă de managerul spitalului

Putem scăpa de NEBUNIA de la URGENȚE. CARE este SOLUȚIA propusă de managerul spitalului

Putem scăpa de „nebunia” de la Urgențe.

În cadrul sedinței ordinare a Consiliului Județean Arad din data de 28 februarie 2017,  unul dintre cele mai dezbătute subiecte aflate pe ordinea de zi a fost punctul 20 „Proiect de hotărîre privind modificarea organigramei și a statului de funcții pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad ”.

În acest sens, consilierul județean Daniel Duruș, a intervenit cu o sugestie: două dintre posturile de asistente propuse să fie direcționate către Unitatea de Primire Urgențe (UPU), în scopul înlesnirii primirii și înregistrării pacienților de către cadrele medicale.

Corina Crișan, manager interimar al unității medicale,  a intervenit pe temă, spunând: „Este, mai degrabă, necesară popularizarea centrelor de permanență, ce pot acorda asistență medicală. Preluarea pacienților de către acestea ar decongestiona primirea și înregistrarea pacienților la UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”.

Centrele medicale de permanență din județul Arad:

http://www.casan.ro/casar//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/CENTRE_PERMANENTA_2016.pdf

Foto: Arhivă

 

  1. Niciodata nu va fii la urgenta lejeritate in asteptarea medicului,atat timp cat dr.de garda coboara din 4 in 4 ore la consult in UPU,ca doar in garzi se mai si odihneste omul!ma refer la cei care merg din garda-n garda.

    Raspunde
  2. Daca ar veni doar urgențele reale, adica daca medicii de familie și-ar face treaba, nu ar fi nebunia asta

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.