Puteri SUPRAOMENEŞTI pentru gemenii Lulu și Nana MODIFICAȚI GENETIC în China! „Nu știm care vor fi consecințele” (VIDEO)

Puteri SUPRAOMENEŞTI pentru gemenii Lulu și Nana MODIFICAȚI GENETIC în China! „Nu știm care vor fi consecințele” (VIDEO)

Modificările generice efectuate asupra a doi gemeni din China, astfel încât aceștia să fie imuni la HIV a avut efecte și asupra capacității cognitive a acestora, afirmă cercetătorii.

Potrivit acestora, gemenii Lulu și Nana vor avea capacități superioare de memorie comparativ cu ceilalți oameni.

Alcino Silva, neurobiolog la UCLA, a declarat că modificările genetice vor avea probabil un impact asupra funcţiei cognitive ale celor doi gemeni.

„Experimentul la șoareci demonstrează că răspunsul poate fi «da». Dar şoarecii nu sunt oameni. Pur și simplu nu știm care vor fi consecințele la gemeni. Nu suntem încă pregătiți pentru asta”, a declarat Alcino Silva, potrivit dailystar.

Foto: Pixabay

  1. […] Intre timp, testele au relevat faptul ca pe langa modificarile genetice declarate de medici, gemenele se bucura si de alte “puteri”. Alcino Silva a declarat ca sunt capacitati supraomenesti, inclusiv cognitive si de memorie, a caror gestionare nu poate fi inca anticipata, mentionand ca lumea nu s-a mai confruntat niciodata cu asa ceva. (sursa: newsar.ro/) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.