PUTIN ARE DEGETUL PE BUTONUL NUCLEAR – declarația care A ÎNSPĂIMÂNTAT LUMEA

PUTIN ARE DEGETUL PE BUTONUL NUCLEAR – declarația care A ÎNSPĂIMÂNTAT LUMEA

„Putin are degetul pe butonul nuclear. Singurul lucru de care îi pasă astăzi este să rămână la putere, iar rămânerea la putere pentru el înseamnă să demonstreze că este singurul salvator al Rusiei”, este declaraţia care a pus pe jar întreaga omenire.

Ea a fost făcută de Garry Kasparov, marele maestr al şahului, cunoscut ca un opozant al regimului de la Kremlin, potrivit Realitatea.net, care citează stiripesurse.ro.

Fostul mare campion mondial de șah consideră că Putin este cel mai periculos om din lume, întrucât dorește să se menţină la putere cu orice preț.

  1. PRIVITIL PE PUTIN! ESTE O MAIMUTA MODERNIZATA,TRASATURILE ANTROPOLOGICE ,SANT IDENTICE ,DAR DEPINDE CUM IL PRIVESI! ESTA UN TIP F INTELIGENT,DAR O INTELIGENTA VICLEANA!

    Raspunde
    • Da, sigur ca e o maimuta! Blond si cu ochi albastri, iar trasaturile fetei sunt specifice maimutelor. Probabil ar trebui sa-i recomandam niste operatii estetice ca sa arate ca Obama. Atunci cu siguranta nu va mai arata ca o maimuta.

      Raspunde
  2. Şi unde m m e butonul nuclear? Site dekkt stiri pe măsură

    Raspunde
  3. Numai presa externa mănâncă rahat.. El nuva maideclarat nimic..

    Raspunde
  4. Numai muisti printre jurnalistii astia de doi bani!

    Raspunde
  5. Ce stiri de cacat. Numai abureli. Jurnalisti de 2 bani. Site de rahat.

    Raspunde
  6. Articol de …. exact ca si „jurnalistul” care i-a ales titlul… vai de p…. vostra, sa nu va plangeti ca muriti de foame….

    Raspunde
  7. nu mai preluati toate prostiile de la realitatea ca sunt exagerari

    Raspunde
  8. Ati rupt p.la n doua cu titlul !! Ce naiba bai fratilor,aveti 12 ani?

    Raspunde
  9. da dar vezi ca prostii cred si inca dau share pe facebook..wai ce oameni prosti mai exista

    Raspunde
  10. Dorinta de razboi este mai mult din partea trusturilor de presa decat din partea liderilor politici…..am citit de un miliard de ori stirea senzationala ” e oficial ; armata obligatorie” si cand dai clic e vorba de cu totul alta tara…din punctul meu de vedere…jurnalism de kakat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.