Raliul Aradului va avea o etapă specială în centrul municipiului

Raliul Aradului va avea o etapă specială în centrul municipiului

Raliul Aradului se va desfășura în acest an în perioada 8-10 mai. Principala noutate a ediției a VI a este organizarea probei superspeciale în centrul Aradului.

„Mă bucur că am reuşit să ne ţinem promisiunea şi Raliul Aradului este, din acest an, o etapă din Trofeul Europei. Vom avea trei observatori de la Federaţia Internaţională de Automobilism şi sper că nu vom înşela aşteptările, iar în viitor vom reuşi să ajungem chiar etapă în Campionatul Mondial”, a declarat Mihail Leu, principalul organizator al evenimentului.

Raliul Aradului Atrium Mall este programat să se desfăşoare în proporție de peste 98 la sută pe macadam, alături de proba superspecială de pe B-dul Revoluţiei, o altă noutate fiind proba rapidă de la Frumuşeni. În ultimii doi ani competiția a fost câștigată de către pilotul francez François Delecour.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat: „Noutatea în interiorul municipiului pentru acest an este o etapă specială chiar pe b-dul Revoluţiei, cu un traseu destul de interesant pentru un pilot, cu şicane, cu întoarceri de 180 grade. Facem acest lucru pentru ca publicul arădean să fie cu mult mai aproape de acest raliu, deoarece celelalte etape se vor desfăşura în judeţ, etape pe macadam, etape speciale, cu multă adrenalină în pădure şi eu, care am participat şi anul trecut cu o maşină, vă pot spune că senzaţiile sunt palpitante”.  

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.