„Rămân în PNL să sting lumina!” Ce le transmite Igaş colegilor săi liberali

„Rămân în PNL să sting lumina!” Ce le transmite Igaş colegilor săi liberali

Fostul senator şi ministru Constantin Traian Igaş infirmă zvonurile potrivit cărora ar urma să demisioneze din PNL.

Acesta a postat un mesaj pe Facebook, în care îşi critică foştii colegi cu care a pornit în politică în urmă cu 20 de ani, afirmând că „nu toți au fost mânați de gândul bun”.

„Rămân în PNL să sting lumina!
De luni bune „oameni de bine” și prieteni buni cu mine în perioada în care eram în Executiv lansează pe bursa zvonurilor că urmează să plec din partid !!!!!!
Sper să nu vă dezamăgesc, dar vreau să vă fiu alături atunci cand electoratul, dezamăgit de înfumurarea voastră și demagogia infinită afișată de voi, se va orienta spre fețe mai noi și mai umane !!!!! Umani am fost și noi, până când setea de putere și influență fără de măsură v-au furat mințile !!!!
Am pornit împreună cu Gogu, Nicu, Florin, Marini, Emil, Adrian, Mihaela și mulți alții în urmă cu 20 de ani, cu gândul să facem treabă bună și atât!!! După douăzeci de ani vedem că nu toți au fost mânați de gândul bun, dar s-au cățărat în funcțiile publice ca mâța de burlan, încercând să monopolizeze totul în interes propriu !
Avem nevoie de fețe umane, sincere și nesiliconate pentru a putea continua lupta politică cu marele partid de stânga, în interesul arădenilor și nu numai !!!!
Acesta este gândul și mesajul meu la început de an pentru colegii mei și pentru cei care așteaptă ceva mai bun din partea marelui PNL!”,
a declarat fostul senator şi ministru Constantin Traian Igaş.

  1. Lumina o sa o stinga Geani Pistru. Ca numai ea va mai ramane. si cu Falca bineinteles !!

    Raspunde
  2. Ar pleca el la un ciolănaș dar și-a făcut renume de agramat și nu-l mai vrea nimeni 🙂

    Raspunde
  3. branconieru ,oricum,si-a incheat cariera politica la pnl

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.