Rămâne PSD fără CANDIDAT la Sebiş!?

Rămâne PSD fără CANDIDAT la Sebiş!?

Gura lumii, slobodă cum e ea, vorbeşte din nou vrute şi nevrute.

La ordinea zilei e situaţia de la Sebiş, acolo unde urmează să aibă loc alegeri parţiale anticipate pentru funcţia de primar.

Dar, să trecem la subiect, să vedem ce zice gura lumii…

Cică anunţatul (pe surse) candidat Răzvan Onica nu prea vrea să se înregimenteze în PSD. Şi nici în alte partide. Că nu acceptă să fie controlat cu cheiţa de la partid (oricare ar fi el) în cazul în care va câştiga alegerile. Pretenţia asta a lui Răzvan Onica, absolut firească pentru unul care n-a mai făcut politică, li se pare exagerată social-democraţilor, astfel încât discuţiile cu anunţatul candidat au cam intrat în impas.

În plus, pentru ca lucrurile să se complice de tot în oraşul de pe Valea Deznei, tot gura lumii zice că în cursa pentru funcţia de primar se pregăteşte să intre un candidat supriză…

De urmărit!

Loading...
 1. mult zgomot pt nimic Razvan nici macar nu va mai candida ca s-a razgandit. nici Feies nu stie ce sa faca pe care copil sa-l puna ca face scandal in familie

  Raspunde
 2. Dr.Sîrb sau Pr.Cătălin ar fii cei mai buni.

  Raspunde
 3. Care Catălin de la Prăjesti???

  Raspunde
 4. A venit Falca aseara la Robi la lac si le-a zis iar prostilor tot ce au vrut sa auda. Sebisul nu e principat ca Monaco sa fie instaurata dinastia Feies. a fost destul dar acum gata sa accepte ca s-a terminat !

  Raspunde
 5. A dreptate FALCA ,ajunge cu dinastia FEIES daca au fost prosti si nu au respectat legea.

  Raspunde
 6. oricine din clanul Feies nu va castiga,Lumea s-a saturat de toti si de toate.

  Raspunde
 7. Nu se mai satura clanul Feies ? Nu-i mai voteaza sebisenii acum cînd vad ce disperati sînt sa nu le scape printre degete fotoliul de primar .

  Raspunde
 8. Domnule Onica am o întrebare pentru dumneavoastră :Ce ați făcut cu geamurile furate de la primărie? ?????Stati în bancă dumneavoastră și vedeti va de firmele dumeavosstra!!!!!!!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.