Răsturnare de situaţie: Oana Zăvoranu AR PUTEA ÎMPĂRȚI AVEREA

Răsturnare de situaţie: Oana Zăvoranu AR PUTEA ÎMPĂRȚI AVEREA

Scandalul legat de moartea Marioarei Zăvoranu este departe de a fi închis și asta pentru că la succesiunea averii acesteia s-ar mai afla un moștenitor despre care nu s-a știut nimic până acum.

Duminică, cu puţin timp înainte de înmormântarea Marioarei Zăvoranu, a avut loc un episod care ar putea pune sub semnul întrebării moştenirea evaluată la circa 65 de milioane de euro, lăsată fiicei sale.

Potrivit unor surse din anturajul Oanei Zăvoranu, cu puțin timp înainte de a-și înmormânta mama, ar fi primit un telefon care a bulversat-o foarte tare. Ce anume i s-a spus Oanei la acel telefon, nu și-au dat seama din prima apropiații, cert este că atunci când a închis, Oana a fost foarte răvășită. Minute în șir aceasta a stat pe gânduri, cu telefonul în mână. Într-un final, a povestit ce s-a întâmplat.

„A sunat-o o rudă din partea mamei naturale a Marioarei, mamaie Anghelina. Am înțeles că i-ar fi zis Oanei că trebuie să se întâlnească cât mai urgent pentru că au de discutat. Că Oana habar nu are ce rude bogate mai are și că va afla în curând despre ce este vorba. Dar cel mai tulburător, i-ar fi zis că habar nu are că Marioara Zăvoranu ar mai fi avut o fiică de care nu se știe”, a declarat o sursă din cercul de apropiaţi ai Oanei Zăvoranu.

Daca toate acestea ar fi adevărate, atunci este foarte posibil ca Oana să nu fie singurul moștenitor al averii fabuloase a Marioarei Zăvoranu.

Foto: dcnews.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.