RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind problema SALUBRIZĂRII. Ce a decis Comitetul pentru Situații de Urgență

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind problema SALUBRIZĂRII. Ce a decis Comitetul pentru Situații de Urgență

După scandalul iscat ieri în urma ședinței Consiliului Local Municipal (CLM) în cadrul căreia a fost respins proiectul privind atribuirea serviciului de salubrizare stradală Gospodăririi Comunale Arad, în dimineața zilei de astăzi s-a reunit Comitetul pentru Situații de Urgență.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că s-a decis încredințarea serviciului de salubrizare societății SC Gospodărirea Comunală Arad SA (GCA), iar contractul a fost semnat pe o perioadă determinată de 90 de zile. S-au dat deja comenzile până la sfârșitul acestei luni, iar din luna mai se va putea efectua și serviciul de salubrizare stradală mecanică.

Edilul a afirmat că GCA va primi două mașini pentru măturatul stradal mecanic de la Polaris, mașinile aparținând municipalității. De asemenea, Gheorghe Falcă a avut o întâlnire și cu liderii de sindicat de la Polaris, iar muncitorii care au fost disponibilizați vor fi angajați de GCA.

Acest contract încheiat pe o perioadă de trei luni, dintre GCA și municipalitate, poate fi prelungit cu încă 90 de zile, în cazul în care procedura licitației se prelungește.

Primarul a ținut să mulțumească firmelor și cetățenilor care s-au implicat și au ajutat la colectarea deșeurilor în această perioadă dificilă.

Comitetul pentru Situații de Urgență are dreptul de a interveni și de a încredința acest serviciu unei societății, dacă în termen de 20 de zile nu s-a rezolvat problema, așa cum s-a întâmplat acum.

 

  1. Acest Comitetul pentru Situații de Urgență este mana dreapta cu care Falca se sterge la fund cand este constipat si vrea sa dea in opozitie. Pacat ca Comitetul pentru Situații de Urgență este folosit in scopuri atat de meschine. Rusine PDL ca apelati la marsavii. Deci problema se poate rezolva numai de CLM care a fost ales de noi si nu de niste oameni pusi acolo prin numire.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.