Războiul atribuţiilor, la CJA: Ţolea afirmă că Guţu a rămas cu atribuţii de pe vremea lui Ioţcu. Guţu susţine că aştepta o confirmare de la Ţolea

Războiul atribuţiilor, la CJA: Ţolea afirmă că Guţu a rămas cu atribuţii de pe vremea lui Ioţcu. Guţu susţine că aştepta o confirmare de la Ţolea

Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, a reacţionat ca urmare a articolului nostru care cita o sursă din PNL cu referire la faptul că nu i-ar fi delegat atribuţii vicepreşedintelui Remus Guţu.

„În ceea ce privește afirmația dvs. referitoare la delegarea unor atribuții către domnul Romulus Remus Guțu (Potrivit surselor noastre, preşedintele interimar este acuzat că, deşi conduce Consiliul Judeţean Arad din data de 1 august 2015, nu i-a delegat nici o atribuţie vicepreşedintelui Remus Guţu, în condiţiile în care instituţia a funcţionat până astăzi fără administrator public – şi funcţionează, în continuare, fără un vicepreşedinte), vă aduc în vedere faptul că Dispoziția nr. 44/04.09.2014, prin care domnului Guțu îi sunt delegate mai multe atribuții, semnată de către domnul Nicolae Ioțcu, este încă în vigoare.
Totodată, precizez că singura atribuție care nu îi poate fi delegată domnului Guțu este cea de ordonator de credite, despre care legea spune că poate fi exercitată doar de către președintele Consiliului Județean sau de către Administratorul Public”, a precizat Adrian Ţolea, ataşând şi dispoziţia respectivă.

În ceea ce-l priveşte pe vicepreşedintele Remus Guţu, acesta a precizat că din punctul său de vedere acea dispoziţie „trebuia întărită” şi de Adrian Ţolea, din postura de preşedinte interimar.

dispozitie Iotcu Gutu

UPDATE/ Conducerea CJA, în „ceaţă”
De remarcat, că o zi întreagă le-a trebuit celor din conducerea CJA să se dumirească în privinţa atribuţiilor vicepreşedintelui Remus Guţu, stipulate în documentul de mai sus, „replica” preşedintelui Adrian Ţolea parvenindu-ne la sfârşitul orelor de program.

Că onor conducerea CJA s-a aflat în „ceaţă” o demonstrază însăşi declaraţiile vicepreşedintelui Remus Guţu, care a afirmat că i-a cerut în repetate rânduri preşedintelui Adrian Ţolea să-i delege atribuţii, iar acesta l-a amânat de pe o zi pe alta.

Într-un final, competenţii din fruntea CJA şi-au adus aminte că există, totuşi, o dispoziţie mai veche…

  1. documentul asta arata cat esti de mincinos si de tendentios orlando

    Raspunde
  2. nu va mai bateti capul cu acesti timpiti de care nu va mai auzi nimeni din 2016

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.