RĂZBOIUL ZĂPEZII, între Palcu, Cionca și Fifor. Ce se ASCUNDE în spatele CONFLICTULUI

RĂZBOIUL ZĂPEZII, între Palcu, Cionca și Fifor. Ce se ASCUNDE în spatele CONFLICTULUI

Problemele cauzate de deszăpezirea defectuoasă a drumurilor din județul Arad s-a lăsat cu scandal. Dar, a fost mai mult decât atât!

Protagoniștii: Ovidiu Palcu, administratorul Inteco Holding, societatea care a câștigat licitația pentru deszăpezire pe drumurile județene, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, și Mihai Fifor, senator de Arad.

Piatra au ridicat-o președintele CJA care a arătat cu degetul, pe Facebook, spre Inteco Holding, și Mihai Fifor, care a criticat, tot pe Facebook, deopotrivă administrația și firma de deszăpezire, însoțind totul cu o imagine amuzantă, în care un drum era deszăpezit cu o bicicletă cu lamă. Agregatul era marca „Intelco” (cu un „l” pus acolo intenţionat sau din greşeală), desigur, spre deliciul utilizatorilor rețelei de socializare.

Astea fiind spuse, aruncate în spațiul public, replicile nu s-au lăsat prea mult așteptate. Dacă în ceea ce-l privește pe Iustin Cionca, răspunsul lui Ovidiu Palcu se înscrie mai degrabă în clasicul registru „ba pe-a mă-tii”, Mihai Fifor s-a trezit, între altele, „paraşutat la Arad de Olguţa Vasilescu”. Cel puțin așa reiese dintr-un citat al „reprezentanţilor” Inteco Holding apărut în „Glasul Aradului”, ziar controlat de Palcu. În privinţa lui Fifor, replica nu a fost deloc întâmplătoare: E rod al tensiunilor interne din PSD Arad. Să explicăm despre ce este vorba: Potrivit informațiilor noastre, Ovidiu Palcu intenționează să candideze din partea PSD la președinția Consiliului Județean, în 2020. Cum administratorul de la Inteco Holding nu e un om lipsit de resurse, și-a găsit rapid susținători printre social-democrații arădeni… Numai că mai este un curent în PSD, care nu vede cu ochi buni implicarea lui Palcu în partid pe motiv că este „finul lui Falcă” (deși, după părerea noastră „fin” nu e totuna cu „martor”). Așa cum ați ghicit, probabil, Fifor nu se află în aceeași tabără cu susținătorii lui Palcu din PSD iar de aici și atacul din ziar la adresa senatorului.

În fine, interesant de aflat ar fi care mai este în momentul de față relația lui Ovidiu Palcu cu Gheorghe Falcă. Și cum se raportează Dorel Căprar, președintele PSD Arad, la întrega situație.

  1. deci Falca isi pune finul sa candideze la PSD??????? incredibil. PSD si PNL aceeasi mizerie!!

    Raspunde
  2. Pai Palcu nu era pe la ALDE, prin toamna?

    Raspunde
  3. Palcu stie ce face. Tace si face.

    Raspunde
  4. nu va fi candidatul nostru. nu ne poate cumpara pe toti nici aici si nici la Bucuresti! 😉

    Raspunde
  5. BANII SUNT OCHIUL DRACULUI LA PSD-CAPRAR ARAD.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.