RAZIE în județul Arad! Polițiștii au aplicat ZECI de sancțiuni (FOTO)

RAZIE în județul Arad! Polițiștii au aplicat ZECI de sancțiuni (FOTO)

Oamenii legii au aplicat sancțiuni mai multor persoane fizice și juridice din județ, pentru nerespectarea prevederilor legale.

Astăzi, pe raza orașului Curtici și a localităților Macea, Șofronea, Sânpaul și Sânandrei, polițiștii rutieri, ordine publică și investigații criminale, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice au desfășurat o acțiune pentru identificarea și sancționarea nerespectării prevederilor legale din domeniile de activitate.

Au fost verificate opt societăți comerciale, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 de lei, fiind indisponibilizată suma de 284 de lei, care nu a putut fi justificată prin bonurile de casă emise.

Au fost aplicate 41 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, în valoare de 14.515 lei, fiind reținut un certificat de înmatriculare.

De asemenea, au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R, pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice, în valoare de 300 de lei.

A fost depistată și o persoană căutată pentru audieri.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare, în toate localitățile din județul Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.