Răzvan Cadar a fost reconfirmat în funcția de secretar general al PNL Arad

Răzvan Cadar a fost reconfirmat în funcția de secretar general al PNL Arad

Conform statutului Partidului Național Liberal, în prima ședință a BPJ după alegeri a fost completată echipa de conducere a partidului.

La propunerea președintelui Gheorghe Falcă, a fost ales în funcția de secretar general Răzvan Cadar și în funcțiile de secretari adjuncți au fost aleși Simona Stan și Bogdan Blaga.

„Îi mulțumesc domnului președinte Falcă pentru nominalizare și colegilor pentru încredere. Am încheiat un mandat de secretar general cu multe competiții și cu un șir de alegeri câștigate la Arad, sunt pregătit împreună cu ceilalți colegi să facem față provocărilor noului mandat . Ne pregătim pentru Congresul PNL din septembrie, apoi trebuie să reluăm munca de organizare. Perioada care urmează este aparent liniștită, dar acum trebuie să formăm echipa PNL pentru anii electorali care vor urma. De asemenea, în această perioadă vom ajuta la o comunicare mai bună între Guvern și administrația locală, pentru a pregăti cu succes utilizarea fondurilor europene. Încrederea arădenilor se câștigă prin muncă și rezultate în administrație, de aceea gestionarea proiectelor este importantă pentru noi, îmi va fi de folos experiența de vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. PNL trebuie să fie pregătit să câștige alegerile locale și naționale și în 2024, într-o perioadă în care România are nevoie de o guvernare europeană, de dreapta, capabilă să utilizeze fondurile europene pentru reformă și dezvoltare”, a declarat Răzvan Cadar (foto), secretarul general PNL Arad. 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.