Răzvan Cadar: „Deputatul Tripa ar fi trebuit să demisioneze când Guvernul a tăiat banii Aradului și și-a bătut joc de arădeni!”

Răzvan Cadar: „Deputatul Tripa ar fi trebuit să demisioneze când Guvernul a tăiat banii Aradului și și-a bătut joc de arădeni!”

Consiliul Județean Arad a depus anul acesta proiecte în valoare de 120 de milioane de euro pentru dezvoltarea județului, precizează consilierul județean Răzvan Cadar.

„Deputatul Florin Tripa, în stilul său deja consacrat, emite un comunicat de presă gen Radio Erevan, care demonstrează din nou că încurcă borcanele cu nonșalanță. Întâi pretinde demisia conducerii Consiliului Județean, care a solicitat finanțare națională și europeană pentru aceste proiecte de aprox. 120 de milioane de euro! Apoi vorbește despre incompetență, susținând că Aradul ar fi trebuit să depună documentația pentru proiecte pe Programul Național de Dezvoltare până în 30 octombrie, pentru ca mai jos să admită că, de fapt, Ministerul Dezvoltării a prelungit cu o lună de zile termenul de depunere a proiectelor. Din comunicatul lui Florin Tripa nu reiese foarte clar cine este incompetent: ministerul PSD, care a prelungit termenul de depunere a proiectelor, noi, care ne încadrăm în termen, sau chiar Florin Tripa însuși, care, în termen fotbalistici vorbind, își dă singur șorț”, afirmă Răzvan Cadar.

„Dacă la proiecte de 120 de milioane de euro cere demisia conducerii Consiliului Județean, în aceeași logică a demisiilor, mă întreb de ce mai este Florin Tripa deputat și nu și-a dat demisia în momentul în care:

-cu Tripa și echipa sa de pesediști la București, Aradul este pe ultimele locuri, 35 din 41, la sumele alocate din bugetul național de Guvernul PSD, deși suntem printre primii pe țară care contribuim la buget;

-Guvernul PSD a alocat județului nostru fonduri pentru reabilitarea a doar patru-cinci kilometri de drumuri anul acesta;   

-școlile din municipiul Arad au fost tăiate de pe lista de finanțare prin PNDL, deși Guvernul PSD declarase că finanțarea școlilor este prioritară în toată țara;

-Guvernul PSD a tăiat de la finanțare patru tronsoane de drum județean prin PNDL: DN 79-Mişca-Apateu-Berechiu, Lipova-Şiştarovăţ-Cuvejdia, Târnova-Tauţ şi Gurahonţ-Dieci-Buteni;

-Guvernul PSD nu a mai cumpărat pentru Spitalul Județean aparatul RMN promis și contractat, lăsând Consiliul Județean să cumpere un RMN cu peste un milion de euro din banii arădenilor” – declară Răzvan Cadar, consilier județean PNL Arad.

Exemplele pot continua. Concluzia este însă una singură: ca parlamentar, Florin Tripa (PSD) nu are rezultate pentru arădeni și încearcă să compenseze asta cu comunicate de presă dese, dar slabe, pe măsura sa. Vorba lui Murphy i se potrivește ca o mănușă: „Când nu știi ce să faci, mergi grăbit și pari îngrijorat!”, mai adaugă consilierul județean Răzvan Cadar (foto).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.