Răzvan Cadar: „PSD Arad nu a avut o reacţie oficială faţă de cazul Archiș”

Răzvan Cadar: „PSD Arad nu a avut o reacţie oficială faţă de cazul Archiș”

Secretarul executiv al PNL Arad, Răzvan Cadar, critică dur conducerea PSD Arad pentru lipsa unei reacții oficiale cu privire la cazul Archiș. Primarul comunei a cumpărat coşuri de gunoi la prețuri exorbitante, costurile achiziției depăşind veniturile comunei pe trei ani.

„Tunul dat de administraţia locală PSD din Archiş a uimit opinia publică din judeţul Arad. PSD a ridicat incompetenţa la dimensiuni epice. Primarul pesedist din Archiş a cumpărat coşuri de gunoi la preţuri exorbitante, câte un coş de gunoi la fiecare doi locuitori ai comunei, la costuri care depăşesc veniturile comunei pe trei ani. Totuşi, PSD Arad nu a avut o reacţie oficială faţă de acest caz. Am aşteptat câteva zile reacţia liderilor PSD Arad, dar degeaba. Senatorul Fifor, deputaţii Căprar, Todor şi Tripa sunt cei mai mari critici ai administraţiei locale din Arad. Au şi uitat care e treaba lor pe la Bucureşti, au uitat că trebuie să sprijinie Aradul nu să facă politică. Pentru ei, orice licitaţie este dubioasă, orice cheltuială este faraonică. Vedem acum ipocrizia şi minciuna acestor  politicieni. Niciunul dintre ei nu a acuzat corupţia şi proasta administraţie din Archiş, nu l-a pus în discuţie pe primarul PSD de acolo, nu i-a cerut să demisioneze. Acest caz confirmă că pe cei patru parlamentari PSD nu îi interesează problemele arădenilor, se gândesc doar cum să îi transforme în electorat propriu. Nu este singurul exemplu de dublu limbaj. Guvernul PSD a scumpit benzina şi motorina, măsură care a generat scumpiri în lanţ, inclusiv majorarea preţului biletelor de autobus, dar PSD se face că nu pricepe şi se opune creşterii preţurilor biletelor”, afirmă Răzvan Cadar (foto).

„PSD a decis printr-o agenţie controlată de parlamentarii săi să elimine cu totul subvenţionarea preţului căldurii şi apei calde, după ce parlamentarii PSD de Arad au cerut dublarea subvenţiei care nu se mai poate acorda. PSD a pus directori la instituţii publice oameni fără pregătire şi expertiză pe diferite domenii de activitate, dar acuză preluarea de către un cunoscut actor, om de cultură, a conducerii Centrului Cultural Judeţean. Parlamentarii PSD s-au lăudat cu eliminarea a 102 taxe, dar au introdus aşa numita taxă de solidaritate şi supraacciza la combustibili, care afectează românii şi economia înzecit faţă de cele 102 taxe la un loc. PSD demonstrează că nu este greu să inventezi minciuni, dar mai devreme sau mai târziu vine confruntarea cu realitate şi decontul aferent”, a spus Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad”, mai precizează secretarul executiv al PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.