PNL acuză PSD de vandalizarea afișelor: „PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi”

PNL acuză PSD de vandalizarea afișelor: „PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi”

PNL acuză, printr-un comunicat de presă, PSD pentru vandalizarea panourilor, afișelor din județ și atac prin intermediul presei.

„Dacă nu au fost capabili de un rezultat bun la alegerile locale, PSD se răzbună și, pe de o parte ne atacă mediatic, pe de altă parte atacă panourile prin care transmitem respectul nostru cetățenilor județului. Imaginile sunt de la Dezna, dar avem semnale că în mai multe localități din județ pesediștii s-au dedat la acte de vandalism. Smerenia pe care o afișează prin bisericile unde se îmbulzesc electoral este, așadar, ipocrită, de vreme ce nu ezită să facă rău cu orice ocazie“, declară Razvan Cadar.

„S-au făcut de râs la alegerile locale, se fac de râs și după aceea. PSD nu este în stare de mai mult. E ca la grupa pregătitoare, unde un copil de grădiniță mâzgălește desenul altuia, pentru că el nu e în stare să facă unul la fel. Acesta este nivelul la care a rămas PSD în județul Arad – grădiniță”, a precizează  consilierul judetean PNL Razvan Cadar.

„Liberalii susțin că vor continua să se consulte cu arădenii și să le mulțumească pentru încredere, indiferent de sentimentele pesediștilor pierzători. „Dacă ei nu sunt în stare de altceva decât de jigniri și vandalizarea panourilor noastre, nu înseamnă că trebuie să le răspundem cu aceeași monedă. Noi avem comunicarea noastră cu populația județului Arad, avem proiecte pentru județ și muncim pentru arădeni. PSD nu are decât să rupă afișele, dacă asta îi face să se simtă grozavi și împliniți”, a mai subliniat consilierul judetean PNL.

  1. Sunt multumit daca nu mai vad fete idioate prim media care se lauda ca nu au facut nimic, sunt multumit daca imi creste nivelul de trai, sunt multumit daca ma deplasez pe o infrastructura rutiera moderna si sigura! Mi se pare penibil ce faceti si mai si iesiti in presa! Mult zgomot pentru nimic! Astept fapte si apoi vorbe! Ne-am saturat de toti!!

    Raspunde
  2. Cei care au rupt afisele sunt de la PNL!!!

    Raspunde
  3. Cadar cine te mai crede si pe tine?Tu nici nu sti cei politica!!!!!

    Raspunde
  4. cadar soferul lui cristina,vorbeste prostii!oricum IGAS nu mai candideaza,asa ca…..

    Raspunde
  5. Panourile sunt total ilegale !!!

    Raspunde
  6. Măi oameni de nimic! Nu aveți alte probleme ale Aradului de rezolvat?Pe cine credeți că mai interesează afișele voastre idioate?Conduceți Aradul de peste 12 ani! Ne-am săturat de mutrele voastre auto satisfăcute.
    Vrem să respirăm un aer proaspăt,mai curat,un climat în care să ne simțim bine, în urbea noastră dragă,orașul Arad.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.