Răzvan Cadar: „PSD vrea să lichideze diaspora, cu Europa cu tot”

Răzvan Cadar: „PSD vrea să lichideze diaspora, cu Europa cu tot”

Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad, critică dur declaraţia ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici cu privire la o posibilă limitare a dreptului de muncă al românilor în UE.

Potrivit liberalului arădean, declarația ministrului de Finanțe arată „nivelul maxim de incompetenţă atins de Guvernarea PSD”.

„Sunt obsedaţi de românii care lucrează în Europa şi care, ajunşi în contact cu civilizaţia occidentală, nu suportă PSD. Propunerea ministrului Teodorovici prin care ar urma să se limiteze dreptul de muncă în UE are legătură cu teama PSD de românii care lucrează în străinătate. În disperare de cauză, PSD vrea să lichideze diaspora, cu Europa cu tot, pentru că piaţa comună a forţei de muncă este o valoare fundamentală a Uniunii Europene. Evident că această propunere are şanse zero de reuşită. Dar atitudinea PSD împotriva a milioane de români, teama şi ura faţă de cei care lucrează în străinătate sunt îngrijorătoare”, afirmă Răzvan Cadar (foto).

„Propunerea de care PSD nu s-a delimitat clar se înscrie într-un şir de acţiuni şi opinii împotriva Uniunii Europene, împotriva valorilor europene. Ministrul Teodorovici şi tot Guvernul PSD ar trebui să ştie că românii trimit acasă miliarde de euro, bani câştigaţi în străinătate dar cheltuiţi în ţară, bani care ajută la dezvoltarea României. Guvernul PSD a promis proiecte care să îi aducă pe români acasă, dar a eşuat şi constatăm că de fapt încearcă să îi izgonească de peste tot: îi goneşte cu jandarmii, când protestează în ţară, încearcă să le limiteze dreptul de a lucra în spaţiul UE. Este o atitudine care arată în acelaşi timp răutate, frică, incompetenţă şi iresponsabilitate”, declară Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.