Răzvan Cadar: „Senatorul PSD Mihai Fifor sfidează opinia publică şi justiţia”

Răzvan Cadar: „Senatorul PSD Mihai Fifor sfidează opinia publică şi justiţia”

Declaraţiile recente ale senatorului Mihai Fifor arată că acesta nu se dezice de Liviu Dragnea, afirmă Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad, într-un comunicat de presă.

„Fifor a declarat «nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi! Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat!». Prin declaraţia sa obedientă, slugarnică, senatorul PSD Mihai Fifor sfidează opinia publică şi justiţia. Din moment ce Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare, aceste declaraţii subliniază că PSD şi senatorul Fifor nu respectă justiţia liberă şi statul de drept. În acelaşi timp, Fifor nu respectă nici opinia publică din Arad, care şi-a spus cuvântul foarte limpede prin prezenţa mare la vot şi modul în care a votat, care a sancţionat corupţia şi atacurile lui Dragnea şi ale PSD la adresa justiţiei. Parlamentarul Fifor nu reprezintă Aradul şi arădenii, prin activitatea şi atitudinea sa”, a declarat Răzvan Cadar.

Secretarul executiv al PNL Arad a mai adăugat: „Dânsul nu înţelege că aici, la Arad, oamenii vor justiţie liberă şi nu acceptă atitudinea PSD, care apără corupţii până în pânzele albe. Fifor, care ocupă o poziţie importantă în PSD, demonstrează că acest partid este profund viciat şi profund corupt, nu se poate schimba”.

Loading...
  1. surpriza……..cadar stie sa vorbeasca!

    Raspunde
  2. Dar vorbeste prostii ce-l pune Falca.

    Raspunde
  3. toti politicienii aradeni cu mici exceptii care nu conteaza sunt niste incompetenti nepregatiti

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.