Răzvan Cadar: „Todor a votat confiscarea banilor Aradului și acum ne povestește cum puteam cheltui banii confiscați”

Răzvan Cadar: „Todor a votat confiscarea banilor Aradului și acum ne povestește cum puteam cheltui banii confiscați”

Consilierul județean liberal Răzvan Cadar îl critică pe deputatul social-democrat Adrian Todor pentru faptul că nu a apărat interesele Aradului.

„45 de milioane de euro a confiscat PSD din bugetul județului Arad, anul acesta. Culmea este că parlamentarii PSD de Arad au votat acest jaf, iar acum, unul câte unul, ies să ne povestească cum ar fi investit ei banii Aradului. Cei pe care i-au tăiat de la Arad! Atunci când trebuiau să apere interesul Aradului, au votat împotriva arădenilor, din slugărnicie față de Liviu Dragnea. De aceea, sunt lipsiți de credibilitate, indiferent cum ar încerca acum să îi manipuleze pe arădeni. Locuitorii Aradului nu uită că PSD își bate joc de ei”, afirmă Răzvan Cadar (foto).

„Deputatul Adrian Todor ne dă exemple despre cum ar fi putut cheltui Consiliul Județean Arad banii cu care susținem activitatea Aeroportului Internațional Arad. Domnule deputat Todor, vă dați seama câte s-ar fi putut face cu cele 45 de milioane de euro tăiate prin votul parlamentarilor PSD din bugetul pe anul acesta al județului nostru? Ați tăiat 45 de milioane de euro, în total, de la localitățile județului, dintre care peste 11 milioane de euro doar de la Consiliul Județean, și ne povestiți ce am fi putut face cu banii? De ce nu v-ați gândit la asta înainte să tăiați zecile de milioane de euro din banii arădenilor, dacă chiar vă preocupă dezvoltarea județului și nu dați declarații doar de dragul de a vă vedea numele în ziare?!”, declară consilierul județean liberal Răzvan Cadar.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.