VIDEO/ Reacţia INCREDIBILĂ a faimoasei Adele într-un local: „Chiar TREBUIE SĂ PLĂTESC? SUNT FAIMOASĂ!”

VIDEO/ Reacţia INCREDIBILĂ a faimoasei Adele într-un local: „Chiar TREBUIE SĂ PLĂTESC? SUNT FAIMOASĂ!”

Faptul că Adele este înzestrată cu un simţ al umorului foarte dezvoltat este un lucru ştiut de fanii săi, însă, de curând, cântăreaţa a reuşit să-i surprindă cu un moment fascinant, filmat cu camera ascunsă, în care îşi joacă propriul rol.

Împreună cu prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, Adele a gândit să le facă o farsă angajaţilor unui local în care se serveau sucuri naturale, Jamba Juice.

Purtând o cască în ureche, Adele răspunde provocărilor realizatoarei TV, fără ca vreunul din angajaţii localului să bănuiască ce se întâmplă. Cântăreaţa britanică intră în local şi îi bulversează pe angajaţi. Evident, a fost recunoscută imediat, iar trei dintre angajaţi au sărit imediat să o servească.

După ce a cerut detalii legate de mărimile băuturilor, cântăreaţa insistă să i se pună cantitatea de băutură „large” în cel mai mic pahar, dupa care, văzând pe tejghea germeni de grâu încolţiţi, scoate din geantă, la indicaţiile lui Ellen, o foarfecă, taie câteva fire, pe care, spre surprinderea tuturor, le mănâncă cu poftă.

Apoi scoate din geantă o perie şi, cu cea mai firească atitudine din lume, îi cere asistentei sale, Simone, să o pieptene.

După ce i-a fost servită băutura, Adele a întrebat de mai multe ori dacă trebuie să plătească pentru ea, ţinand cont că este celebră. Unul dintre angajaţi îi răspunde că poate vorbi cu managerul şi că e posibil ca băutura să fie gratuită în cazul ei.

Adele continuă, însă, să-i pună în dificultate pe angajaţii localului, după ce îşi răstoarnă conţinutul genţii pe tejghea, în căutarea banilor.

În final, cântăreaţa îi cere lui Ellen să plătească pentru băutură, din moment ce ea a pus la cale întreaga farsă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.