Reacția lui Cristi Todea după Metaloglobus – UTA 0-0

Reacția lui Cristi Todea după Metaloglobus – UTA 0-0

Antrenorul principal al roș-albilor indica faptul că UTA trebuie să-și trateze cu mare atenție adversarul care a surprins-o în tur. Și, la fel ca în vară, pe „Otto Greffner”, astăzi bucureștenii și arădenii au făcut meci nul.

„Per ansamblu, cred că meritam mai mult, deși au avut și ei câteva ocazii. Le-am avut pe ale noastre, din păcate nu am reușit să marcăm și s-a terminam 0-0. Ne doream mai mult”, a sintetizat Cristi Todea un meci care a avut un gol anulat pentru gazde și un penalty pe care utiștii considerau că îl meritau.

Punctul obținut în Capitală aduce și atingerea baremului de 25 de puncte, impus de conducerea clubului pentru deblocarea salariilor. Echipa intră în vacanță, iar gândurile se îndreaptă spre o strategie în urma căreia UTA să fie mai puternică în sezonul de primăvară. „Vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Urmează o analiză la ce s-a făcut bine și mai puțin bine, să găsim cauzele pentru care nu am reușit să realizăm mai mult. Apoi se vor lua deciziile pentru viitor”, a punctat Todea.

Sursa: uta-arad.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.