Reacție după ședința CLM: Aradul a pierdut 200 de ani de cultură și artă cu largul concurs al primarului Bibarț

Reacție după ședința CLM: Aradul a pierdut 200 de ani de cultură și artă cu largul concurs al primarului Bibarț

PSD Arad a reacționat după ce în ședința de ieri a Consiliului Local Municipal proiectul privind exercitarea dreptului de preempțiune (întâietate la cumpărare) în cazul Teatrului Vechi nu a trecut la vot din cauza cauza reprezentanților PNL și UDMR.

Într-un comunicat de presă, PSD Arad îi arată cu degetul pe cei care se fac vinovați de acest lucru:

„PNL – 2 reprezentanți prezenți – Vot împotrivă

UDMR – 2 reprezentanți prezenți – Vot împotrivă

PSD – 3 consilieri prezenți – Vot pentru

USR – 7 consilieri prezenți – Vot pentru

PMP – 2 consilieri prezenți – Vot pentru

Așa arată cronica unei bătălii pierdute de arădeni pe mâna intereselor meschine de grup din jurul primarului Bibarț. Peste ani ne vom aduce cu amărăciune aminte despre după-amiaza neagră în care Aradul s-a despărțit în mod nedrept de teatrul Hirschl. Ne-am făcut datoria și am votat pentru ca un simbol emblematic al civilizației orașului să rămână al nostru și să fie punctul de pornire pentru un suflu cultural nou, atât de dorit de cetățeni, de noi toți”, se menționează în comunicatul de presă al PSD Arad.

„În spatele acelui „NU SE POATE” îngânat constant de Călin Bibarț se ascunde multă ipocrizie iar explicațiile puerile nu țin loc de dorință, voință și strădanie. S-a întămplat exact ce au dorit iar comedia a decurs cum au găndit-o în mod premeditat. Încă o pradă, un nou act de continuitate a valului distructiv inițiat de Falcă în mandatele sale. De mâine actualul proprietar al teatrului Hirschl este liber să vândă 200 ani de cultură și artă în Arad și o face cu largul concurs al primar liberal, Călin Bibarț și a celor care îl secondează”, se mai arată în comunicat.

  1. Se spune ca nu poti sa pierzi ceea ce nu ai avut. In ce priveste cultura celor din PNL nu se poate adauga nimic la zero. Ei nu au pierdut nimic pentru ca din punctul lor de vedere cultura nu exista. Au pierdut aradenii care credeau ca ei ar putea reprezenta si concetatenii care au respect pentru traditie si pentru cultura.

    Raspunde
  2. Felicitari celor care l ‘au votat pe Primarul ,,Nu se poate,, Ce blestem pe orasul nostru , de atatia ani pisatii astia i-si bat joc de istoria si viata noastra.

    Raspunde
  3. in cueand usr va fi istorie.vor fi scosi de la guvernare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.