REACȚIE DURĂ a unei sportive din România: „Vreţi medalii, dar ne trataţi ca pe nişte sclavi!”

REACȚIE DURĂ a unei sportive din România: „Vreţi medalii, dar ne trataţi ca pe nişte sclavi!”

Criticile aprige primite de către delegația României la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza prestației dezamăgitoare au determinat-o pe fosta golgheteră la Olimpiada de la Beijing, handbalista Ramona Farcău (FOTO) să transmită un mesaj dur la adresa autorităților.

1347710327ramona-farcau-si-a-prelungit-contractul-cu-oltchim-ramnicu-valcea

„Pentru toți cei care se fac responsabili de declinul sportului românesc, pentru toți cei care au ales să-și asocieze imaginea cu munca sportivilor de performanță, alergând doar după propriile beneficii, pentru toți cei care au ajuns să conducă destinele sportivilor din România fără nici un fel de competență… Respectați-vă valorile!!!”, a scris handbalista pe pagina personală de Facebook, publicând și o poză în care este îmbrăcată cu un tricou care are un mesaj la fel de sugestiv.

 

57b0149495f9cf4933b35c45

Jucătoarea care a marcat 56 de goluri la Olimpiada de la Beijing evoluează în prezent la CSM Ploiești, formație care se confruntă cu mari probleme financiare. Handbalistele CSM-ului sunt neplătite de 3 luni și șansele ca ele să-și primească banii în viitorul apropiat sunt destul de mici, potrivit Digi24.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.