Realitatea ASCUNSĂ de autorități: Avalanşă de VIOLURI! Refugiații au transformat Munchen-ul în CEL MAI MARE BORDEL!

Realitatea ASCUNSĂ de autorități: Avalanşă de VIOLURI! Refugiații au transformat Munchen-ul în CEL MAI MARE BORDEL!

Odată cu valul de imigranți sosiți în Germania, tot mai multe femei și tinere adăpostite în taberele de refugiați sunt agresate sexual sau chiar forțate să se prostitueze de către solicitanții de azil din Africa, Asia sau Orientul Mijlociu. Este realitatea șocantă care ne este, însă, ascunsă de autorități.

Reprezentanţii ONG-urilor susţin că multe dintre femei s-au bucurat că pot fugi din ţară în care s-au confruntat cu experienţe traumatizante, considerând că, odată ajunse în Europa, sunt în siguranţă. Însă nu este deloc aşa.

Femeile şi fetele tinere adăpostite într-o tabără de refugiaţi din Bayernkaserne, o bază militară din Munchen, sunt violate şi obligate să se prostitueze zilnic, anunţă organizaţiile pentru drepturile femeilor. Deşi centrul dispune de camere separate pentru femei, uşile nu pot fi blocate şi bărbaţii pot intra oricând în încăperi şi în toalete.

„Suntem cel mai mare bordel din Munchen”, a afirmat un asistent social, descriind tabăra de refugiaţi de la Bayernkaserne.

Pe data de 18 august, patru ONG-uri care oferă asistenţă socială au trimis partidelor politice o scrisoare prin care avertizează asupra înrăutăţirii situaţiei femeilor şi copiilor în adăposturile pentru refugiaţi.

Din cauza lipsei de spaţiu, femei şi bărbaţi împart atât zona de dormit, cât şi toaletele în adăposturile mixte puse la dispoziție de autoritățile germane. Multe dintre victime se tem de represalii, motiv pentru care păstrează tăcerea, susţin asistenţii sociali.

„Practica de a oferi cazare în corturi mari, lipsa unor toalete separate, încăperi care nu pot fi blocate, lipsa unor adăposturi sigure pentru femei şi fete tinere sunt factori care cresc vulnerabilitatea femeilor şi a copiilor în centrul de primire din Giessen (HEAE). Această situaţie nu face decât jocurile celor care atribuie femeilor un rol subordonat şi care le consideră pe cele care călătoresc singure drept un ‘vânat sălbatic’. În consecinţă, au loc numeroase violuri şi agresiuni sexuale.  (…) Femeile reclamă că, atât ele, cât şi fiicele lor, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Drept urmare, multe femei dorm în haine de stradă. Femeile susţin că evită să folosească toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol şi de jaf”, se arată în scrisoare.

Multe dintre agresiuni sunt minimizate de către autorităţile germane şi de presa naţională, aparent pentru a evita stârnirea unor sentimente anti-imigrație.

Pe de altă parte, poliţia insistă că nu are nicio dovadă că violurile au loc, deşi un raid făcut în centru a scos la iveală faptul că poliţiştii puşi să asigure securitatea taberei se ocupau cu traficul de droguri şi de arme şi închideau ochii la actele de prostituţie.

Din cei 411.567 de refugiaţi care au intrat în acest an în Uniunea Europeană, 72% au fost de sex masculin, iar cel puţin 80% dintre ei sunt musulmani.

Foto: pamelageller.com

  1. Oare cum au fost calculate procentele alea?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.