RECORD de viteză pe un bulevard intens circulat din Arad! Cât avea bolidul cu numere de Timiș condus de un bărbat de 29 de ani (FOTO)

RECORD de viteză pe un bulevard intens circulat din Arad! Cât avea bolidul cu numere de Timiș condus de un bărbat de 29 de ani (FOTO)

Un bărbat a fost prins de polițiștii arădeni circulând cu 125 de kilometri la oră pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, la volanul unui autoturism înmatriculat în Timiș.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad informează că în această dimineață, polițiștii rutieri din municipiu și județ, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au desfășurat o acțiune de amploare pe raza muncipiului, pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice.

„Au fost aplicate 176 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea legislației rutiere, în valoare totală de 49.265 de lei (59 pentru depășirea vitezei legale, 2 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării și 115 pentru alte abateri de la normele rutiere). Au fost reținute 10 permise de conducere și retrase opt certificate de înmatriculare. Unui arădean de 29 de ani i-a fost reținut permisul de conducere pe Calea Aurel Vlaicu, unde a fost înregistrat cu aparatul TruCam în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 125 km/h”, se arată într-o informare dată publicității de IPJ Arad.

De remarcat că asemenea activități vor continua și în perioada următoare.

  1. Un cetățean al Aradului 24 octombrie, 2019, 10:01 am

    Domnilor cu atribuii de control.Ieșiți mai des prin orașul Arad cu aparatele din dotare și veți avea de lucru! Calea Iuliu Maniu între Podgoria și viaduct Micălaca pe ambele sensuri și chiar prin zona centrală.Se circulă cu o viteză cu mult peste normele legale fără ca cineva să-i mai domolească pe acești ,,șoferi,,care se cred pe pistele de raliu.Veniți și vedeți!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.