Rectorul Ramona Lile, în lupta universităţii cu coronavirusul: „Ajutați-ne, ca să putem ajuta”

Rectorul Ramona Lile, în lupta universităţii cu coronavirusul: „Ajutați-ne, ca să putem ajuta”

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a demarat  procedurile de achiziție pentru cumpărarea substanțelor necesare preparării soluției dezinfectante pentru cei care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul.

Cantitatea produsă în laboratoarele Institutului de Cercetare și Inovare din cadrul UAV depinde de fondurile alocate acestor achiziții. Primii zeci de litri au fost obținuți prin eforturile profesorilor de la Institutul de Cercetare și donați spitalelor din regiune, dar pentru a se putea produce sutele de litri necesari în aceste momente, conducerea universității face apel la cei care doresc să ajute sistemul de sănătate și forțele de ordine să doneze bani pentru achiziționarea materiei prime în contul deschis pe numele asociației universității arădene de stat:

Asociația pentru Management și Cercetare în Științe Socio-Umane

CUI 36671198

RO05BTRLRONCRT0P17803501

„Ajutați-ne, ca să putem ajuta”, a cerut rectorul universității, prof. univ. dr. Ramona Lile. „Profesorii noștri lucrează zilnic în laboratoare pentru producerea acestui dezinfectant. Fac un apel la cadrele didactice, la membri comunității academice, la arădeni, să doneze pentru a-i putea ajuta pe cei care luptă pentru noi”, a mai declarat Ramona Lile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.