Rectorul UAV: „Ne bucurăm că un număr atât de mare de elevi au venit la universitatea noastră”

Rectorul UAV: „Ne bucurăm că un număr atât de mare de elevi au venit la universitatea noastră”

Sute de elevi de clasa a XII-a din liceele arădene au vizitat zilele trecute Complexul M al Universităţii „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad cu prilejul „Zilei porţilor deschise”.

Evenimentul, care îi aduce mai aproape pe elevii liceelor de mediul universitar, a fost un prilej pentru viitorii absolvenţi de clasa a XII-a de a afla despre oferta educaţională a universităţii arădene de stat, de a sta de vorbă cu profesorii şi de a se informa despre profesiile pe care le pot avea la finalizarea studiilor.

ziua portilor deschise uav

„Ne bucurăm că un număr atât de mare de elevi au venit la universitatea noastră. Sper să îi reîntâlnesc în calitate de studenţi la una din cele nouă facultăţi ale UAV. Sunt convinsă că aici vor găsi ceea ce îşi doresc, că aici pot să se formeze, să-şi dezvolte o carieră profesională. Avem cadre didactice bine pregătite, avem bază materială modernă, avem laboratoare de cercetare, echipe de cercetare implicate în proiecte europene. Cu siguranţă, fiecare va găsi specializarea potrivită pentru ceea ce îşi doreşte pentru viitor”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.