Rednic dezbină și stăpânește în orașul cu o jumătate de stadion (VIDEO)

Rednic dezbină și stăpânește în orașul cu o jumătate de stadion (VIDEO)

Am stat două zile să mă gândesc dacă e bine, sau nu, să scriu aceste rânduri, în perspectiva partidei de la Cluj, dintre UTA și Universitatea. Nu vreau, în nici un fel, să tulbur și mai tare apele în ograda „Bătrânei Doamne”. Dar nici nu pot trece cu vederea derapajele verbale ale lui Mircea Rednic, mai ales că nu e la prima abatere.

Din capul locului trebuie să spun că nu mă număr printre contestatarii antrenorului Rednic, dar nici printre cei care-i ridică, prematur, statuie.

Revenind, nu sunt de acord, însă, cu lejeritatea cu care acesta scoate pe gură prostii legate de un oraș întreg, a cărui istorie nu o cunoaște și unde a fost primit, totuși, cu brațele deschise. Nu pot fi de acord cu caterinca ieftină, cu glumele de autobază pe care le face Rednic, cu faptul că își permite să vorbească orice, despre oricine, în condițiile în care el este antrenor, ar trebui să vorbească strict despre echipă și jocul acesteia, în special prin rezultate. În schimb, Mircea Rednic se răfuiește cu suporterii, aruncă săgeți spre conducerea clubului și, mai nou, la ultima conferință de presă, spre conducerea orașului (s-o fi certat cu bunul său prieten Bibarț?) că, vezi Doamne, nu are o bază de antrenament (lucru cu care suntem perfect de acord, dar de ce nu bate la ușa Primăriei în problema asta?).

Pentru cei care nu au observat încă, Mircea Rednic este șmecher, trage când în unii, când în alții, depășindu-și atribuțiile și transformându-se într-un factotum la club, lucru care nu ne miră știind ce diletanți oportuniști au pus mâna pe UTA cu largul sprijin politic al celor care au transformat Aradul într-un sat cu jumătate de mall. Și cu o jumătate de stadion, putea spune Rednic, dacă dorea să fie corect.

Haide UTA!

  1. In concluzie Rednic e un atrenor prea mare pt un oras atat de mic.

    Raspunde
  2. Daca si-ar vedea de treaba Rednic nu ar putea fi contestat la ce lot are si cum a facut echipa sa joace. dar el e tare in clanta, baga batul prin gard.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.