Regele Mihai, trei ani de la trecerea la cele veșnice. Slujba de pomenire va fi oficiată în aer liber, la Castelul de la Săvârșin

Regele Mihai, trei ani de la trecerea la cele veșnice. Slujba de pomenire va fi oficiată în aer liber, la Castelul de la Săvârșin

Trei ani de la trecerea la cele veșnice a Regelui Mihai I se împlinesc sâmbătă, 5 decembrie 2020.

Familia Regală și-ar fi dorit să-l pomenească pe Regele Mihai la mormântul din Necropola Regală de la Curtea de Argeș. Din păcate, în împrejurările actuale, parastasul la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală, în prezența Familiei Regale, nu va avea loc.

„În aceste momente îngrijorătoare pentru noi toți, avem nevoie să dăm dovadă de grijă față de semenii noștri. Deși suntem tulburați după aproape un an de la declanșarea pandemiei, trebuie să fim responsabili și să continuăm să respectăm regulile autorităților pentru a avea sărbători de Crăciun mai sigure și liniștite. Cu calm și rațiune, putem dovedi că suntem o forță capabilă să învingă!”, informează Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu se află la Săvârșin în această perioadă și vor participa, în Satul Regal, la un parastas închinat Regelui Mihai, sâmbătă, 5 decembrie, la ora 12. Slujba de pomenire va fi oficiată în aer liber, la Castelul de la Săvârșin, de parohul bisericii ortodoxe din localitate, părintele Călin Mădăluță, fără prezența publicului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.