„Regele şoselelor”: Află ce a făcut un şofer rămas fără permis!

„Regele şoselelor”: Află ce a făcut un şofer rămas fără permis!

Ce faci când ai rămas fără permis şi ţi-a expirat şi perioada de valabilitate a dovezii înlocuitoare? Devii pieton, mergi cu taximetrul sau îţi iei şofer, în caz că îţi permiţi. Dar dacă te crezi „regele şoselelor” şi ai impresia că legea nu e făcută şi pentru tine, îţi modifici data de pe dovada înlocuitoare şi conduci în continuare.

Asta a făcut un şofer care deşi avea permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată s-a urcat la volan şi a încălcat din nou legea. Sorin F, de 41 de ani, a fost oprit în trafic, în cursul zilei de joi, de poliţiştii rutieri după ce a „zburat” peste liniile de tren, ignorând total semnalele acustice şi luminoase.

Acesta conducea un autoturism marca Opel pe DJ-682C, în localitatea Vladimirescu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată s-a angajat în depăşirea coloanei de vehicule oprite şi a traversat calea ferată nerespectând semnalele luminii roşii şi cele sonore aflate în funcţiune.

Poliţiştii au pornit pe urma acestuia şi l-au oprit în trafic. Bărbatul le-a prezentat oamenilor legii o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere care avea modificări în ceea ce priveşte data de valabilitate. În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat că Sorin F. avea dreptul de a conduce suspendat iar perioada de valabilitate a dovezii era expirată.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere în perioada de suspendare a dreptului de conduce, fals şi uz de fals în înscrisuri oficiale.

  1. comportament tipic de ghiolban, de neam prost. stati sa vedeti ce va rarim!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.