„Regenerarea urbană este o veritabilă degenerare urbană”. Adevărul despre „realizarea” administrației Falcă

„Regenerarea urbană este o veritabilă degenerare urbană”. Adevărul despre „realizarea” administrației Falcă

Regenerarea urbană (n.r. – care are loc la Arad în această perioadă) este o veritabilă degenerare urbană, se arată pe blogul asociaţiei pentru protecţia patrimoniului urban al Aradului.

„Întregul proiect este o calamitate, o acțiune care nu ține cont de nici cele mai elementare recomandări ale urbanismului modern. Proiectul ignoră total schimbările climatice. Cei care l-au conceput probabil nu au auzit de așa ceva. Nici de Protocolul de la Kyoto, nici de Acordul de la Paris. Pentru ei Pământul este plat și rece”, se afirmă pe www.prourbe.ro.

„Municipalitatea cheltuie 50 de milioane de euro pentru proiectul de regenerare urbană în trei cartiere arădene. Să fim foarte bine înțeleși: regenerare urbană pentru administrația Aradului înseamnă borduri din beton, trotuare tot din beton și parcări asfaltate. Atât. Fără umbrire, fără vegetație, fără reținerea apei pluviale, practic fără absolut nicio măsură de reducere a disconfortului termic în aceste cartiere. Nimeni dintre factorii de decizie nu a auzit despre încălzirea globală și nici unuia nu-i pasă dacă locuitorii acestor cartiere vor fierbe în apartamentele lor”, se mai arată pe blog.

Citește mai mult și vezi imagini demonstrative aici:

Pamântul este plat și rece

  1. USR partid neo- marxist. lumea incepe sa va traduca,sa va citeasca,incercati tot timpul sa dezinformati, sa manipulati, dar pentru asta trebuie sa stiti multa carte.USR voi nu stapaniti notiuni elementare ca administratie , munca utila la privat, credeti ca daca toata ziua debitati prostii, lumea va va crede.

    Raspunde
    • Anonim analfabet pedelist. Cam asta e de spus despre tine. Dupa chipul si asemanarea lui Falca (sau esti chiar el???). Putina (de fapt, muuultă!) gramatică nu ti-ar strica! Dincolo de faptul ca ai debitat prostii ai mai si scris cu picioarele ca la tine la partid.

      Raspunde
  2. Adevarul doare rau!

    Raspunde
  3. Va musca gramatica de limba si sunt convins ca nu stiti cand ati terminat scoala.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.