Remus Guţu a trecut la PDL cu tot cu entuziasmul PP-DD: Iohannis câştigă din primul tur!

Remus Guţu a trecut la PDL cu tot cu entuziasmul PP-DD: Iohannis câştigă din primul tur!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad Remus Guţu, care a trecut nu de mult la PDL de la PP-DD, a adus cu el şi entuziasmul caracteristic susţinătorilor lui Dan Diaconescu.

Astfel, Remus Guţu a firmat astăzi că, luând „pulsul” electoral în mai multe localităţi din judeţul Arad, poate să afirme faptul că unul dintre cei doi candidaţi la preşedinţia României ar putea câştiga din primul tur de scrutin. Iar acesta nu e Victor Ponta, ci Klaus Iohannis, susţine Guţu.

„Chiar dacă nu sunt de multă vreme în PDL, luând pulsul în teritoriu (n.r. – în judeţ), am ajuns la concluzia că domnul Klaus Iohannis ar putea câştiga încă din primul tur de scrutin”, a spus Remus Guţu.

  1. aradean suta la suta 2 octombrie, 2014, 1:37 pm

    Mai migreaza multi?
    Deja a devanit infecta plecarea de la un partid la altul..
    Aradenii stiu ca PSD-ul nu-si face”culcus”aici.
    PSD=PCR este un partid pentru nescoliti!

    Raspunde
  2. PDL = Partidul Derbedeilor si Lichelelor. acolo s/a dus Gutu

    Raspunde
  3. Omul acesta habar n-are ce vorbeste. Niciun candidat nu poate castiga din primul tur deoarece constitutia prevede ca un candidat, pentru a castiga din prima trebuie sa aiba jumatate plus unu din toti cetatenii cu drept de vot.

    Raspunde
  4. nu trebuie sa va suparati pe Gutu, asa e el de felul lui, entuziast si naiv politic. Pacat ca strica mii de euro la jocuri de noroc ca altfel e baiat bun:)

    Raspunde
  5. Asta e imaginea PDL acum? glumiti? Asta nu stie sa scrie oameni buni, de la Falca am ajuns la Gutu? Macar Falca cu toate pacatele lui nu e analfabet…

    Raspunde
  6. Cred ca drojdia nu a fost chiar buna si nu a iesit tocmai cel mai bun aluat!! Cand esti intr-o functie de conducere indiferent care ar fi institutia, nu poti sa te faci remarcat doar prin faptul ca atunci cand trebuia sa taci nu ai facut-o. Ii pacat ca asemena indivizi sunt promovati de partide politice si apoi de diverse canale informatice. M-am saturat de manelisti in functii de conducere!!!!!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.