Remus Guţu s-a retras din funtea PP-DD Arad. Noul preşedinte este Cătălin Ţiţitrigă

Remus Guţu s-a retras din funtea PP-DD Arad. Noul preşedinte este Cătălin Ţiţitrigă

Remus Guţu nu mai este preşedinte al PP-DD Arad. Acesta a anunţat că-şi va depune demisia din funcţie, din motive personale. „Am hotărât să fac un pas în spate, din motive personale”, a declarat Remus Guţu, pentru www.newsar.ro. Acesta a anunţat că în aproximativ 10 – 14 zile vor fi organizate alegeri pentru desemnarea noii conduceri judeţene.

În locul lui Remus Guţu, până la organizarea de alegeri, organizaţia judeţeană va fi condusă de Cătălin Ţiţirigă, şeful organizaţiei municipale. Acesta a precizat că Remus Guţu va rămâne un membru marcant al filialei, urmând să ocupe funcţia de vicepreşedinte. „Să nu uităm că Remus Guţu a avut cele mai bune rezultate din ţară la ultimele alegeri. Înlocuirea din funcţie s-a făcut de comun acord cu acesta, care s-a retras din prim plan din motive personale” a declarat Cătălin Ţiţirigă.

Cătălin Ţiţirigă a dat asigurări că poziţia lui Remus Guţu în administraţia publică nu va fi periclitată de faptul că acesta a făcut un pas în spate din fruntea PP-DD Arad. „Nu se pune problema schimbării lui Remus Guţu din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad”, a spus Ţiţirigă.

  1. l-au schimbat Falca si cu Titiriga ca sa-l puna pe Parpala la CJA

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.