Reprezentanți de la peste 20 de universități din lume, prezenți la UVVG Arad

Reprezentanți de la peste 20 de universități din lume, prezenți la UVVG Arad

Reprezentanți de la peste 20 de universități din lume au fost prezenți la UVVG Arad la International Erasmus Staff Week.

„În cadrul «Zilelor Academice Arădene», a avut loc un eveniment special: International Erasmus Staff Week, care a reunit peste 20 de participanți de la universități partenere internaționale. Cu acest prilej, a avut loc inaugurarea noului imobil al Centrului de Relații Internaționale, care va găzdui Departamentul de Relații Internaționale, Biroul Erasmus, Departamentul IT și Centrul de Studii Strategice și Regionale «Edward N. Luttwak» al Universității de Vest «Vasile Goldiș» din Arad. Evenimentul a continuat în Aula Cicio Pop, unde s-a sărbătorit aniversarea a 30 de ani de la înființarea Departamentului de Relații Internaționale din cadrul UVVG. Rectorul UVVG, prof. univ. dr. habil Coralia Adina Cotoraci, a prezentat istoria universității noastre, iar Antoanela Naaji- director al Departamentului de Relații Internaționale al UVVG și Dariana Savici – coordonator instituțional Erasmus au prezentat istoria relațiilor internaționale, precum și biroul Erasmus UVVG. Am avut privilegiul de a o avea alături de noi pe Raluca Ioana Stănescu, specialist în Protocol la Asociația «Peleș Royal Heritage», care ne-a prezentat subiectul «Diplomacy and International Protocol». Această zi a reprezentat o oportunitate specială de a celebra realizările în domeniul relațiilor internaționale și de a consolida legăturile cu partenerii noștri internaționali. Suntem încântați de progresul făcut și de perspectivele viitoare în dezvoltarea colaborărilor academice și schimburilor interculturale”, precizează reprezentanții UVVG Arad..

Video https://fb.watch/kINH78I-Gp/

Evenimentele din cadrul „Zilelor Academice Arădene 2023” se vor desfășura pe tot parcursul săptămânii, atât în campusul universitar, cât și off campus. Programul poate fi consultat la link-ul:

http://www.zileleacademicearadene.ro/program/ .

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.